5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Ağustos 2023 #11 snowwolf dedi: NFC ile ödemeyi hangi bankalar destekliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Banka kartın olması gerek, çoğu destekliyor destekleemyen yoktur herhalde.
snowwolf dedi: NFC ile ödemeyi hangi bankalar destekliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Banka kartın olması gerek, çoğu destekliyor destekleemyen yoktur herhalde.
K kartal3x Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #12 Grandvizier dedi: Hocam o NFC ödeme. Genişletmek için tıkla... Bende onu söylemek istedim GoDd1 dedi: QR ödemeden bahsediyorsan o oluyor. Genişletmek için tıkla... Çevremde çoğu yerde QR ödeme yok maalesef.
Grandvizier dedi: Hocam o NFC ödeme. Genişletmek için tıkla... Bende onu söylemek istedim GoDd1 dedi: QR ödemeden bahsediyorsan o oluyor. Genişletmek için tıkla... Çevremde çoğu yerde QR ödeme yok maalesef.
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #13 575457 dedi: Banka kartın olması gerek, çoğu destekliyor destekleemyen yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Vakıf ta bulamadım.
575457 dedi: Banka kartın olması gerek, çoğu destekliyor destekleemyen yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Vakıf ta bulamadım.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Ağustos 2023 #14 snowwolf dedi: Vakıf ta bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kartın var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
snowwolf dedi: Vakıf ta bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kartın var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 29 Ağustos 2023 #15 kartal3x dedi: Papara Black karta başvuru yaptım. Yorumlara göre geç geliyormuş. Bende sanal kart oluşturdum. Bu sanal kartın temassız ödeme özelliği var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Telefonla mı okutacaksın hocam? Sandığın kadar geç gelmiyor benim elime 3-4 günde ulaşmıştı.
kartal3x dedi: Papara Black karta başvuru yaptım. Yorumlara göre geç geliyormuş. Bende sanal kart oluşturdum. Bu sanal kartın temassız ödeme özelliği var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Telefonla mı okutacaksın hocam? Sandığın kadar geç gelmiyor benim elime 3-4 günde ulaşmıştı.
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #16 575457 dedi: Kartın var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet hocam var ama ios olmasından kaynaklı olabilir mi android telefonda açılıyor .
575457 dedi: Kartın var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet hocam var ama ios olmasından kaynaklı olabilir mi android telefonda açılıyor .
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Ağustos 2023 #17 Papara kart 2 haftaya kadar gelir yani(ortalama).
K kartal3x Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #18 fatihylmzz dedi: Telefonla mı okutacaksın hocam? Sandığın kadar geç gelmiyor benim elime 3-4 günde ulaşmıştı. Genişletmek için tıkla... Evet. Nays kart gibi NFC ile. Ama nfc özelliği yokmuş. Mecbur kartı bekleyeceğiz
fatihylmzz dedi: Telefonla mı okutacaksın hocam? Sandığın kadar geç gelmiyor benim elime 3-4 günde ulaşmıştı. Genişletmek için tıkla... Evet. Nays kart gibi NFC ile. Ama nfc özelliği yokmuş. Mecbur kartı bekleyeceğiz
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Ağustos 2023 #19 snowwolf dedi: Evet hocam var ama iOS olmasından kaynaklı olabilir mi Android telefonda açılıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzda NFC olduğundan emin misiniz? iPhone kaç?
snowwolf dedi: Evet hocam var ama iOS olmasından kaynaklı olabilir mi Android telefonda açılıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzda NFC olduğundan emin misiniz? iPhone kaç?
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #20 575457 dedi: Telefonunuzda NFC olduğundan emin misiniz? iPhone kaç? Genişletmek için tıkla... 13 pro max (nfc vardır tahminimce)
575457 dedi: Telefonunuzda NFC olduğundan emin misiniz? iPhone kaç? Genişletmek için tıkla... 13 pro max (nfc vardır tahminimce)