Çözüldü Papara "şifre yanlış" hatası vermeye başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pentagon

Hectopat
Daha düne kadar Papara'ya girip bakabiliyordum fakat bugün denediğimde doğru olan şifreme yanlış dedi. Şifremi yeniledikten sonra Papara hesabımdan attı hesabıma girmeye çalıştığımda da üzgünüz bir sorun var tarzında bir hata verdi. İçeride 15k para kaldı bu sorunu yaşayan var mı parayı nasıl alabilirim? Yatır çek kısmını söylemenize gerek yok herkes biliyor zaten.

Çözüm
Cloudflare çöktü ya, büyük ihtimal Papara'nın sunucularını da etkilemiştir. Sorun olacağını sanmıyorum.
Hocam parası kalanlar için konuşuyorum destek mailine ulaşın. Benim ücreti Enpara hesabıma atıp bildirim attılar.

Destek mailine IBAN'ımı yazıp bu IBAN'a Papara hesabımdaki parayı yollar mısınız? Yazdım. Siz bu şekilde mi aldınız parayı?

Acaba Cloudflare ile alakalı olabilir mi saçma olacak ama VPN'le girildiğindede şifre yanlış diyordu zaten.

VPN'le ne alakası var hocam Cloudflare hem site güvenliği hem domain ile hem de VPN ile uğraşıyor ondan dolayı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…