Papara şikayetiniz var mı?

witlaus

Hectopat
Yer
Bursa
Arkadaşlar selam. Ön ödemeli bir kart almayı düşünüyorum ve Papara ile İninal arasında kaldım. Papara almayı düşünüyordum ancak birkaç ay önce gündem olmuş bazı sıkıntılı ve detaylarını hatırlayamadığım haberler duydum. Ayrıca Papara şikayetlerinde; para attım gelmiyor, kart siparişim gelmedi ve maillere bakmıyorlar gibi şikayetler duydum.
İninal'ın yanında komisyon kesmemesi vb. özelliklerinden dolayı almayı istediğim ancak İninal'ın komisyon kesmesine rağmen daha az şikayetini duyduğum için kararsız kaldım. Sizin Papara'dan şikayetiniz var mi? Sizce İninal mi alınmalı?

1 aydır gelmesini bekliyorum. Gelirse şikayetimi söylerim. Aktif olarak İninal kullanıyorum, çok övdüler diye Papara geçeyim dedim. 1 ay oldu geçemedim.

Vallahi ben 1 senedir kullanıyorum param hep yatıyor, Papara mı ininal mı? Diye soracaksan Papara tabii ki hem cashback, hem de aylık para kesmiyor. Ayrıca kargo parası dahi vermeden 5TL'ye Teknosa'dan sipariş vermiştim 1 hafta içerisinde gelmişti.

2 aydır kullanıyorum. Çok memnunum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Black Card siparişim ise 1.5 hafta içinde geldi.

Papara kullanmadım. Ama güvenemiyorum neden güvenemiyorum bilemiyorum. Ama yıllardan beri ininal kullanıyorum ve kullanmaya devam ediyorum. İninal da sorun bu zamana kadar hiç yaşamadım.

Bir şikayetim yok, 1 yıldır kullanıyorum. Yalnız IBAN numarası ile para yüklemeyi denemediğim için para gelmemesi ile ilgili bir şey söyleyemem. Bankamatikten para yatırınca anında bakiyenizde gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı