Papara sözleşmeli hesaba marketten alınan kart ile geçilebilir mi?

BuzzyTR0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Papara'da sözleşmeli hesaba geçmek için Papara kart sipariş etmemi ve gelen sözleşmeyi onaylamam gerektiğini falan söylüyor. Ben de Papara kartın gelmesini beklemek istemiyorum açıkçası (10 gün sürecek tahmini). Bunun yerine fiziksel olarak Şok gibi marketlerden satın alıp hesaba tanımlasam sözleşmeli hesaba geçiş yapabilir miyim? IBAN falan açılır mı?

Merhaba Papara'da sözleşmeli hesaba geçmek için Papara kart sipariş etmemi ve gelen sözleşmeyi onaylamam gerektiğini falan söylüyor. Ben de Papara kartın gelmesini beklemek istemiyorum açıkçası (10 gün sürecek tahmini). Bunun yerine fiziksel olarak Şok gibi marketlerden satın alıp hesaba tanımlasam sözleşmeli hesaba geçiş yapabilir miyim? IBAN falan açılır mı?
Artık isim yazmadığı için, gelmesi 2-3 gün sürüyor kartın. Papara Lite Card ve Black Card ayrımı kalmadı. Hepsi Papara Card adı altında birleşti. 18 yaş altında iseniz veli izni gerekiyor.

Artık isim yazmadığı için, gelmesi 2-3 gün sürüyor kartın. Papara Lite Card ve Black Card ayrımı kalmadı. Hepsi Papara Card adı altında birleşti. 18 yaş altında iseniz veli izni gerekiyor.

Ocak ın 8'inde velime sözleşmeli olmak için Black Card istedim. Hala gelmedi, şubede gözüküyor? Firma jetlogi.

Hesap banlı olduğu için yazamadım öncelikle şunu belirtmem gerek onaydan sonra kuryeye teslim ile arada 1 gün var fakat tahmini testlim tarihi 10 gün sonrası gözüküyor sabah gidip kart alıp deneyeceğim zaten bildiğim üzere bedava eğer çalışmazsada sipariş edeceğim en mantıklı yol bu gibi gözüküyor.

Merhaba Papara'da sözleşmeli hesaba geçmek için Papara kart sipariş etmemi ve gelen sözleşmeyi onaylamam gerektiğini falan söylüyor. Ben de Papara kartın gelmesini beklemek istemiyorum açıkçası (10 gün sürecek tahmini). Bunun yerine fiziksel olarak şok gibi marketlerden satın alıp hesaba tanımlasam sözleşmeli hesaba geçiş yapabilir miyim? IBAN falan açılır mı?

Şok gibi anlaşmalı satış noktalarından alınan kartlar, beraberinde teslim formu getirmediği için o kartlar ile sözleşmeli hesaba geçiş yapamazsınız ancak 18 yaş üzeriyseniz şu adımları kullanabilirsiniz;

• Hesabınızı yeni kimlik kartınızla onayladıysanız kendi adınıza ait bir banka hesabından Papara hesabınıza Havale/EFT yöntemiyle 100₺ veya üzeri bir miktarda para transferi gerçekleştirin. (eski kimlikle onaylama yaptıysanız bu işlem yaptıktan sonra destek hattına ulaşmanızı tavsiye ederim.)
  • NFC destekli bir cihaz üzerinden sohbet ayarları bölümüne girip oradan hesabı yükselt veya sözleşmeliye geç gibi bir seçenek sizin için aktifse o seçeneği kullanarak yeni kimlik kartınızla beraber NFC doğrulaması yapın.

18 yaş altıysanız siz zaten kartla sözleşmeliye geçiş yapamıyorsunuz. Sizin sözleşmeliye geçebilmeniz için sizden önce veliniz sözleşmeli hesap sahibi olması gerekmekte. Velinizden sonra sizde fotoğraflı yeni kimlik kartınızla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden Papara hesabınıza giriş yapıp Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneğini kullanarak sözleşmeli hesaba geçiş yapabilirsiniz.

Şok gibi anlaşmalı satış noktalarından alınan kartlar, beraberinde teslim formu getirmediği için o kartlar ile sözleşmeli hesaba geçiş yapamazsınız ancak 18 yaş üzeriyseniz şu adımları kullanabilirsiniz;

• Hesabınızı yeni kimlik kartınızla onayladıysanız kendi adınıza ait bir banka hesabından Papara hesabınıza Havale/EFT yöntemiyle 100₺ veya üzeri bir miktarda para transferi gerçekleştirin. (eski kimlikle onaylama yaptıysanız bu işlem yaptıktan sonra destek hattına ulaşmanızı tavsiye ederim.)
  • NFC destekli bir cihaz üzerinden sohbet ayarları bölümüne girip oradan hesabı yükselt veya sözleşmeliye geç gibi bir seçenek sizin için aktifse o seçeneği kullanarak yeni kimlik kartınızla beraber NFC doğrulaması yapın.

18 yaş altıysanız siz zaten kartla sözleşmeliye geçiş yapamıyorsunuz. Sizin sözleşmeliye geçebilmeniz için sizden önce veliniz sözleşmeli hesap sahibi olması gerekmekte. Velinizden sonra sizde fotoğraflı yeni kimlik kartınızla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden Papara hesabınıza giriş yapıp Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneğini kullanarak sözleşmeli hesaba geçiş yapabilirsiniz.
evet şokdan aldığım kartla sözleşmeli hesaba geçemedim fakat bir problem daha var her gün evde olamadığım için bu kartı yakın bi akrabama yollasam sözleşmeyi o kabul edebilirmi (dedem)

evet şokdan aldığım kartla sözleşmeli hesaba geçemedim fakat bir problem daha var her gün evde olamadığım için bu kartı yakın bi akrabama yollasam sözleşmeyi o kabul edebilirmi (dedem)
18 yaşından küçük isen Ailen Senin Kimliğin ile teslim alabilir. Eğer daha farklı çözüm arıyor isen Buraya tıklayarak AGT Kurye takip sayfasından AGT Müşteri hizmetleri ve kurye ile iletişime geçebilir veya aşağıda bulunan İletişim bilgileri ile Papara ile iletişime geçebilirsin.

İnternette öyle yazıyor fakat dedene de verirler, sıkıntı olmaz bence.

Evet şokdan aldığım kartla sözleşmeli hesaba geçemedim fakat bir problem daha var her gün evde olamadığım için bu kartı yakın bir akrabama yollasam sözleşmeyi o kabul edebilir mi (dedem)

Böyle bir durumunuz varsa sözleşmeliye geçiş için diğer seçenekleri değerlendirmenizi tavsiye ederim.

1705946551041.png

Bazı kuryeler yapmaması gerektikleri halde kendi insiyatifine bağlı olarak teslimattan önce sizinle iletişime geçip verdiğiniz adreste belirttiğiniz kişiye teslim edebiliyor. Fakat, kuryenin kartı sizden başkasına teslim etmeme gibi bir seçeneği mevcut ve eğer teslim ederse, kimliğinizi teslim alacak kişiye bırakmanız iyi olur.

Ben teal kard istedim 1 haftadır bekliyorum(2.kart siparişim)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı