S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 18 yaşından kücüğüm, veli onayı aldım. Kimlik fotoğrafı falan cekip sipariş verdim 1 hafta icinde kurye getirdi şimdi aktive ettim kartı. IBAN sansürlü kimseye para gönderemiyorum. Neler yapmam lazım?
18 yaşından kücüğüm, veli onayı aldım. Kimlik fotoğrafı falan cekip sipariş verdim 1 hafta icinde kurye getirdi şimdi aktive ettim kartı. IBAN sansürlü kimseye para gönderemiyorum. Neler yapmam lazım?
Lyr3X Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 142 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #2 Swixy dedi: 18 yaşından kücüğüm, veli onayı aldım. Kimlik fotoğrafı falan cekip sipariş verdim 1 hafta icinde kurye getirdi şimdi aktive ettim kartı. IBAN sansürlü kimseye para gönderemiyorum. Neler yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hesap bilgilerine bakarmısın sözleşmeli hesap olarak yazıyor mu?
Swixy dedi: 18 yaşından kücüğüm, veli onayı aldım. Kimlik fotoğrafı falan cekip sipariş verdim 1 hafta icinde kurye getirdi şimdi aktive ettim kartı. IBAN sansürlü kimseye para gönderemiyorum. Neler yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hesap bilgilerine bakarmısın sözleşmeli hesap olarak yazıyor mu?
S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 Lyr3X dedi: Hesap bilgilerine bakarmısın sözleşmeli hesap olarak yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Onaylı hesap yazıyor sözleşmeli olmadı daha.
Lyr3X dedi: Hesap bilgilerine bakarmısın sözleşmeli hesap olarak yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Onaylı hesap yazıyor sözleşmeli olmadı daha.
Lyr3X Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 142 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #4 Swixy dedi: Onaylı hesap yazıyor sözleşmeli olmadı daha. Genişletmek için tıkla... Papara desteği aramak dışında pek yapılacak bir şey yok çözeceklerdir
Swixy dedi: Onaylı hesap yazıyor sözleşmeli olmadı daha. Genişletmek için tıkla... Papara desteği aramak dışında pek yapılacak bir şey yok çözeceklerdir