Papara sözleşmeli hesap için illa velimin onayı mı lazım?

Abbdbpkr233

Hectopat
Daha fazla  
Annem ve babam bir süre şehir dışında kalacaklar. Kart geldiğinde veli onayı vs. isteyecekler mi? Eğer isterlerse abim imza atabilir mi? 18 yaşının üstünde abim.

Annem ve babam bir süre şehir dışında kalacaklar. Kart geldiğinde veli onayı vs. isteyecekler mi? Eğer isterlerse abim imza atabilir mi? 18 yaşının üstünde abim.

Sadece kart teslimi için geleceklerinden kaynaklı 1. dereceden abin bu konuda kartını alabilir ama sözleşme imzalama prosedürleri uygulanacak ise maalesef velin olması gerekiyor. Ebeveyn kontrolü şart diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Annen veya baban Papara'lı ve sözleşmeli hesap sahibi ise NFC olan bir telefondan sözleşmeyi halledebiliyorsunuz diye biliyorum. Bana sözleşmeyi kapıda imzalatmamışlardı. Bu şekilde halletmiştim.

Kartımı 3 sene önce aldığımda 18 yaşından küçüktüm, kimse ailemden onay istememişti belki değişmiştir bilmiyorum.

Sadece kart teslimi için geleceklerinden kaynaklı 1. dereceden abin bu konuda kartını alabilir ama sözleşme imzalama prosedürleri uygulanacak ise maalesef velin olması gerekiyor. Ebeveyn kontrolü şart diye biliyorum.
Hepsi hikaye, kurye kapıda yalandan bir imza attırıp kartı veriyor.

Hepsi hikaye, kurye kapıda yalandan bir imza attırıp kartı veriyor.

Vallahi hocam bir primat attı bunu ortaya kurye sana sözleşme imzalatıyor imzalamazsan sözleşmeli olmuyor diye, kurye sadece kargo için imzanı ve tcni alıyor geçiyor, veli onayı kısmında ise 18 yaş altı biri velisini NFC ile sözleşmeliye geçirince otomatik olarak sözleşmeli olmuş oluyor.

Kartın geldiğinde kendin teslim alabilirsin. Ailene ihtiyacın yok, kart sana özel olarak hazırlandığı için zaten sadece sana teslim edilebilir ancak bazı kuryeler "yapmaması" gereken halde birinci dereceden yakınlarına da kartı senin isteğin üzerine teslim edebiliyor.

Sözleşmeli hesaba geçiş içinde senden önce velinin sözleşmeli hesaba sahip olması gerekmekte. Velin sözleşmeli olduktan sonra fotoğraflı yeni kimlik kartınla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneğindeki adımları tamamlayarak sözleşmeli hesaba geçiş yapabilirsin.

Aslında gelen kağıt bir sözleşmeden ziyade, kimlik bilgilerimizi teyit eden bir teslim formu. SSS'e göre ".. teslim formunu imzalaman durumunda sözleşmeli hesaba geçebilirsin. İmzaladığın Papara Card teslim formu ve kimlik fotoğrafların incelenerek hesap tipin güncellenecektir." ibaresi yer almakta. Kısaca, 18 yaş üstü için bahsettiğiniz primatlık teyitli gözüküyor Ama evet, 18 yaş altı için öncelikle velinin sözleşmeli olması gerekiyor

Hocam demek istediğim o değil, kurye sana kargo için imza attırıyor kartın sözleşmesini imzalama gibi bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…