Papara sözleşmeli hesap için neler yapılmalı?

muhammedst_35

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 15 yaşındayım sözleşmeli hesaba geçmem için neler yapmam lazım?

Sadece veli izin mi hocam.

Önce hesabını onaylı yapman lazım. T.C. kimlik arka ve ön yüzünü NFC ile okutacaksın sonra yüzünü göstereceksin. Aynı şeyi velindede yapman gerekiyor. Hepsini yaptıktan sonra kartı isteyebilir veya tanımlayabilirsin.

Önce hesabını onaylı yapman lazım. T.C. Kimlik arka ve ön yüzünü NFC ile okutacaksın sonra yüzünü göstereceksin. Aynı şeyi velindede yapman gerekiyor.

Ben kendi kimliğimi arkalı önlü okuttum ve yüzümü de okuttum bu işlemlerin aynısı velim de yaparsa geçiyorum yani.

Ben kendi kimliğimi arkalı önlü okuttum ve yüzümü de okuttum bu işlemlerin aynısı velim de yaparsa geçiyorum yani.

Evet ve veli izni yazan yere velinin Papara'ya kayıt ettiğin telefon numarası ve T.C. kimliğini girmen lazım.

Eskiden yoktu bu zırvalıklar.
Maalesef gün geçtikçe bozuluyor Papara. Allah'tan para kesmiyor.

Evet ve veli izni yazan yere velinin Papara'ya kayıt ettiğin telefon numarası ve T.C. Kimliğini girmen lazım.

Maalesef gün geçtikçe bozuluyor Papara. Allah'tan para kesmiyor.

Hocam biraz daha açabilir misiniz tam oturmadı kafama

Kısacası veliminde aynı işlemleri yapması gerekiyor hocam öyle anladım.

Son düzenleme:
Hocam biraz daha açabilir misiniz tam oturmadı kafama

Kısacası veliminde aynı işlemleri yapması gerekiyor hocam öyle anladım.
Ben kimliğimde fotoğraf olmadığından dolayı sözleşmeli hesaba geçemiyorum öyle uyarı veriyor. Kimliğinizde fotoğraf bulunmadığı için sözleşmeli hesaba geçemezsiniz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…