Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 19 Mayıs 2022 #1 Ben Papara'dan sozlesmeliydim ama kartımı iptal ettim üyeliğimi devre dışı bıraktım. Şimdi açsam onaysız olarak mi gözükür? Sözleşmeli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2022
Ben Papara'dan sozlesmeliydim ama kartımı iptal ettim üyeliğimi devre dışı bıraktım. Şimdi açsam onaysız olarak mi gözükür? Sözleşmeli mi?
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #2 Sözleşmeli olarak durur, bende iptal ettim hesap hala sözleşmeli.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 19 Mayıs 2022 #3 vaxq dedi: Sözleşmeli olarak durur, bende iptal ettim hesap hala sözleşmeli. Genişletmek için tıkla... Bir de şimdi Lite Card alirsam ATM'den para çekebilir miyim? Yoksa illa Black Card ile mi çekilir?
vaxq dedi: Sözleşmeli olarak durur, bende iptal ettim hesap hala sözleşmeli. Genişletmek için tıkla... Bir de şimdi Lite Card alirsam ATM'den para çekebilir miyim? Yoksa illa Black Card ile mi çekilir?
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #4 Dyrothbrk dedi: Bir de şimdi Lite Card alirsam ATM'den para çekebilir miyim? Yoksa illa Black Card ile mi çekilir? Genişletmek için tıkla... Hesap "Sözleşmeli" durumunda ise her kart ile çekersin, hesap durumuyla alakalı.
Dyrothbrk dedi: Bir de şimdi Lite Card alirsam ATM'den para çekebilir miyim? Yoksa illa Black Card ile mi çekilir? Genişletmek için tıkla... Hesap "Sözleşmeli" durumunda ise her kart ile çekersin, hesap durumuyla alakalı.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 19 Mayıs 2022 #5 vaxq dedi: Hesap "sözleşmeli" durumunda ise her kart ile çekersin, hesap durumuyla alakalı. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun. vaxq dedi: Sözleşmeli olarak durur, bende iptal ettim hesap hala sözleşmeli. Genişletmek için tıkla... Şu an açtım onaylı gözüküyor aradım kartınız iptal ettiniz icin sözleşmeli de iptal olur dedi. Son düzenleme: 20 Mayıs 2022
vaxq dedi: Hesap "sözleşmeli" durumunda ise her kart ile çekersin, hesap durumuyla alakalı. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun. vaxq dedi: Sözleşmeli olarak durur, bende iptal ettim hesap hala sözleşmeli. Genişletmek için tıkla... Şu an açtım onaylı gözüküyor aradım kartınız iptal ettiniz icin sözleşmeli de iptal olur dedi.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #6 Dyrothbrk dedi: Peki sağ olun. Şu an açtım onaylı gözüküyor aradım kartınız iptal ettiniz icin sözleşmeli de iptal olur dedi. Genişletmek için tıkla... Ben kartı iptal ettim hala sözleşmeli hocam.
Dyrothbrk dedi: Peki sağ olun. Şu an açtım onaylı gözüküyor aradım kartınız iptal ettiniz icin sözleşmeli de iptal olur dedi. Genişletmek için tıkla... Ben kartı iptal ettim hala sözleşmeli hocam.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 20 Mayıs 2022 #7 Dyrothbrk dedi: Bir de şimdi Lite Card alirsam ATM'den para çekebilir miyim? Yoksa illa Black Card ile mi çekilir? Genişletmek için tıkla... Ben Papara Lite Card kullanıyorum. Lite kartlarda para çekim işlemi yapılamaz sadece yatırma işlemi yapılır.
Dyrothbrk dedi: Bir de şimdi Lite Card alirsam ATM'den para çekebilir miyim? Yoksa illa Black Card ile mi çekilir? Genişletmek için tıkla... Ben Papara Lite Card kullanıyorum. Lite kartlarda para çekim işlemi yapılamaz sadece yatırma işlemi yapılır.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 20 Mayıs 2022 #8 vaxq dedi: Ben kartı iptal ettim hala sözleşmeli hocam. Genişletmek için tıkla... Ben devre dışı bıraktım bir de.
vaxq dedi: Ben kartı iptal ettim hala sözleşmeli hocam. Genişletmek için tıkla... Ben devre dışı bıraktım bir de.