Papara sözleşmeli, onayli ve onaysiz hesap farklari nedir?

Benim bir Papara hesabim var. Black kart bilr siparis verdim şu an basilmis hatta. Benim merak ettiğim Papara'da onayli onaysiz ve sozlesmeli hesap türleri varmis. Bunlar nedir? Farklari nedir? Öğrenmek istiyorum. Ve benim hesabim şu an onayli mesela ben bunu sözleşmeliye cevirebilir miyim ıstersem?

Onaysız Hesap
Kimlik bilgilerini tamamlamamış kullanıcı
Onaylı Hesap
Kimlik bilgilerini tamamlamış kullanıcı
Sözleşmeli Hesap
Papara Black Card sahibi kullanıcı
Bakiye limiti
Hesapta olabilecek maksimum bakiye.
₺750SınırsızSınırsız
Gelen tutar limiti
Banka hesabından yatırılan ve diğer Papara kullanıcılarından gelen tutarların toplam limiti.
Ayda ₺750Ayda ₺50.000
Bankadan para yatırmış
hesaplar için ₺100.000
Ayda ₺500.000
Nakit yatırma limiti
ATM'den kartsız işlemle ya da Papara Card'la ve anlaşmalı noktalardan nakit yatırma limiti.
Ayda ₺750
Sadece Papara Card'la ve
anlaşmalı noktalardan
Ayda ₺2.000Ayda ₺10.000
ATM'den para çekme
Papara Card ile çekilebilecek nakit tutar limiti.
XXGünde ₺2.000
Gelen transfer limiti
Diğer Papara kullanıcılarından gelebilecek aylık transfer sayısı limiti. TL ve döviz hesaplarının transfer limiti ortaktır.
Ayda 15 adetAyda 30 adet
Bankadan para yatırmış hesaplar için 300
Ayda 300 adet
Giden transfer limiti
Diğer Papara kullanıcılarına gönderilebilecek aylık transfer sayısı limiti. TL ve döviz hesaplarının transfer limiti ortaktır.
Ayda 15 adetAyda 30 adet
Bankadan para yatırmış hesaplar için 300
Ayda 300 adet
Harçlık gönderme limiti
Kredi/banka kartı ile harçlık gönderildiğinde uygulanan limit.
XAyda ₺2.000Ayda ₺2.000
Harçlık alma limiti
Kredi/banka kartı ile harçlık gönderildiğinde uygulanan limit.
Ayda ₺750Ayda ₺750Ayda ₺750

Black kart sözleşmeli yani sipariş ettiğiniz kart sözleşmeli.Para çekilebilen kart. Normal beyaz olan kartı D&R ve benzer yerlerden alıp papara hesabınıza kaydediyorsunuz ve ondan sonra papara hesabınızı onaylı yapmanız gerekiyo.Bu kartta sadece para yatırabiliyorsunuz çekemiyorsunuz.yani onaysız hesapta bankamatikten para yatırılmıyor ama onaylıda oluyor vs vs.

Peki hesabimi sozlesmeliye cevirebilir miyim?

Peki hesabımi sözlesmeliye çevirebilir miyim?

Simdi o zaman het Black kart alinca onayli elimize ulaşınca sozlesmeli oluyor anladığım doğru mu?
Siz papara hesabını açtıktan sonra (kart olmasada olur) hesabı onaylamanız gerekir. Sizde bilgileriniz ister ve ondan sonra onaylı olur. Ondan sonra istediğiniz gibi kartınızı ekleyin. Ama black kart alınca sözleşmeli oluyor.Onaysız hesaba da kart eklenebiliyor ama kısıtli oluyor işlemleriniz. Ama black kart aldîğinda hesap sözlesmeli oluyor.
Bu linkten limitler kısmında Hesap Tipi bölümünden değiştirerek Onaylı,Onaysız,ve Sözleşmeli hesapların farklarına bakabilirsiniz.

Peki cok sağ ol cidden.

Son düzenleyen: Moderatör:
reis aylık para kesiyor mu peki sözleşmeli hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…