Papara sorunları ne zaman düzelir?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Dün akşamdan beri Papara kart ile alışveriş yaparken sorun yaşayan insanlar var. Hatta para çekme gibi işlemlerde de sorun yaşayanlar gördüm. Ben de tam o sırada Papara kartımı kullanarak Papara Lite Card alacaktım fakat şikayetleri görünce o gün vazgeçtim ve ertesi günü bekledim.

Bugün ise Şikayetvar'a baktım ve hala sorun yaşayanlar görüyorum. Yani sanırım Papara çöktü.

Papara ne zaman düzelir?

Ben yaklaşık 6 aylık Papara kullanıcısıyım. Bir tek problemim öğrenci akbilime para çıkardığımda hesaba geçmedi. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattıktan sonra akabinde 2 gün içerisinde hesabıma geri geçirdiler parayı. Kısacası para çekme yatırma konusunda yaşadığım tek sıkıntı buydu ve başıma bir kere geldi. Onun dışında hiçbir şekilde para yatırma çekme konusunda yakın tarihte de uzun vadede de bir sorun yaşamadım. Ek olarak Papara Black Card kullanıcısıyım.

O sorun sanırım Papara'ya özel değil dün hem Papara'dan hem Akbank'tan alışveris yapmayı nedenedim ikisi de hata verdi.

Bu sabah internetten alışveriş yaptım. Sıkıntı çıkmadı.
Yani şimdi düzeldi diyorsunuz. Sizce şimdi alışveriş yapmalı mıyım?

Düzenleme: Şimdi Hepsiburada'dan Papara kartım ile alışveriş yapmayı denedim, sorun olmadan siparişim alındı. Yani sorunu çözmüşler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı