Lueeee Femtopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:24 #1 Açıldı diye gördüm ancak uygulamada nakit çekme limiti 0 TL diyor bende, sizde durumlar nedir? Aktif kullanan var mı hala? Para yatırma ile işim var. Son düzenleme: Dün 18:35
Açıldı diye gördüm ancak uygulamada nakit çekme limiti 0 TL diyor bende, sizde durumlar nedir? Aktif kullanan var mı hala? Para yatırma ile işim var.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.718 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Dün 18:35 #2 Papara kademeli olarak açılıyor. Papara kademeli olarak tekrardan faaliyete geçiyor! Şu an sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor. Artı 0 Eksi
Papara kademeli olarak açılıyor. Papara kademeli olarak tekrardan faaliyete geçiyor! Şu an sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor.
AXE APOLLO Centipat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 664 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 5700 MSI RTX 4060 Ventus 2X White 8G OC 128 Bit GDDR6 8 GB Lexar Thor 8x2 DDR4 3200 MHz XMP OC Kioxia Exceria Plus G3 1 TB NVMe Cinsiyet Erkek Dün 18:36 #3 Şu an çalışıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 578 Çözümler 2 Dün 18:37 #4 Paparadan başka birine para gönderebiliyorsun ama başka bankaya gönderiliyor mu bilmiyorum. ATM'den para çekilmiyor. Artı 0 Eksi
Paparadan başka birine para gönderebiliyorsun ama başka bankaya gönderiliyor mu bilmiyorum. ATM'den para çekilmiyor.
KS KS Lueeee Femtopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:37 #5 PlayStation Oyuncusu dedi: Papara kademeli olarak açılıyor. Papara kademeli olarak tekrardan faaliyete geçiyor! şu an kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden kullanım kapalı sanırsam ATM para cekme limitide 0 duruyor. AXE APOLLO dedi: Şu an çalışıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten alışveriş yapacağım ondan lazım. Paylaşımlarını bende gördüm. Qwertyq dedi: Papara'dan başka birine para gönderebiliyorsun ama başka bankaya gönderiliyor mu bilmiyorum. ATM'den para çekilmiyor. Genişletmek için tıkla... Yatırsam Letgo üzerinden kullansam sorun yaşar mıyım sence? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:49 Artı 0 Eksi
PlayStation Oyuncusu dedi: Papara kademeli olarak açılıyor. Papara kademeli olarak tekrardan faaliyete geçiyor! şu an kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden kullanım kapalı sanırsam ATM para cekme limitide 0 duruyor. AXE APOLLO dedi: Şu an çalışıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten alışveriş yapacağım ondan lazım. Paylaşımlarını bende gördüm. Qwertyq dedi: Papara'dan başka birine para gönderebiliyorsun ama başka bankaya gönderiliyor mu bilmiyorum. ATM'den para çekilmiyor. Genişletmek için tıkla... Yatırsam Letgo üzerinden kullansam sorun yaşar mıyım sence?
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.718 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Dün 18:38 #6 Lueeee dedi: İnternet üzerinden kullanım kapalı sanırsam ATM para cekme limitide 0 duruyor. İnternetten alışveriş yapacağım ondan lazım. Paylaşımlarını bende gördüm. Genişletmek için tıkla... ATM işlemi ve internet alışverişleri henüz açılmadı. Artı 0 Eksi
Lueeee dedi: İnternet üzerinden kullanım kapalı sanırsam ATM para cekme limitide 0 duruyor. İnternetten alışveriş yapacağım ondan lazım. Paylaşımlarını bende gördüm. Genişletmek için tıkla... ATM işlemi ve internet alışverişleri henüz açılmadı.
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 578 Çözümler 2 Dün 18:39 #7 Lueeee dedi: İnternet üzerinden kullanım kapalı sanırsam ATM para cekme limitide 0 duruyor. İnternetten alışveriş yapacağım ondan lazım. Paylaşımlarını bende gördüm. Yatırsam Letgo üzerinden kullansam sorun yaşar mıyım sence? Genişletmek için tıkla... İnternetten alışveriş olmuyor hocam. Artı 0 Eksi
Lueeee dedi: İnternet üzerinden kullanım kapalı sanırsam ATM para cekme limitide 0 duruyor. İnternetten alışveriş yapacağım ondan lazım. Paylaşımlarını bende gördüm. Yatırsam Letgo üzerinden kullansam sorun yaşar mıyım sence? Genişletmek için tıkla... İnternetten alışveriş olmuyor hocam.
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.232 Makaleler 4 Çözümler 21 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek Dün 18:52 #8 Şükür ki yavaş yavaş açılıyor. Artı 0 Eksi