Papara şu anda aktif mi?

Jezo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bir oyun satın almak istiyorum fakat kartım TROY kart olduğu için satın alım yapamıyorum. Paramı Papara'ya geçirip Papara'dan sanal kart ile almayı düşünüyorum. Papara aktif mi, param içeride kalır mı?

Arkadaşlar, bir oyun satın almak istiyorum fakat kartım TROY kart olduğu için satın alım yapamıyorum. Paramı Papara'ya geçirip Papara'dan sanal kart ile almayı düşünüyorum. Papara aktif mi, param içeride kalır mı?

Kart ile işlemde kapalı olması lazım harcama, ATM ile para çekme ve yatırma vb.

Yakın zamanda lisansı tekrar iptal edildi hocam.

Lisans iptali kaldırıldı hocam.

Papara aktif oldu dediler bir ara ama kullanamıyorum ben şu an, para attım içeride kaldı. Kısacası kullanımda değil.

IBAN gönderme alma vb yani hesap ile işlemler açık sadece kart ile denediyseniz olmaz kademeli olarak açılıyor şu an ve bu saatten sonra kim güvenir bilmiyorum oyuncak ettiler kuruluşu.

E pin satin alabilirsin. E pin satilan sitelerde troy kullanilabilir. Ben oyle yapiyorum steam den.

Harbiden... Troy diye bir bela çıkardılar başımıza bir o eksikti. Master card falan dururken troy nedir yahu... Milleti zora koşmaktan sıkıntıya düşürmekten zevk alır gibi.

En kötü ihtimalle Ziraat hesabı açarsınız onun banka kartlarında troy zorunluluğu yoktu diye biliyorum. Hadi TomBank da kullanılabilir. Yeni kartları nasıl bilmiyorum ama bende eski siyah kart var troy değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı