Arkadaşlar, bir oyun satın almak istiyorum fakat kartım TROY kart olduğu için satın alım yapamıyorum. Paramı Papara'ya geçirip Papara'dan sanal kart ile almayı düşünüyorum. Papara aktif mi, param içeride kalır mı?
Anladım hocam teşekkürler.
Arkadaşlar, bir oyun satın almak istiyorum fakat kartım TROY kart olduğu için satın alım yapamıyorum. Paramı Papara'ya geçirip Papara'dan sanal kart ile almayı düşünüyorum. Papara aktif mi, param içeride kalır mı?
Yakın zamanda lisansı tekrar iptal edildi hocam.
Papara aktif oldu dediler bir ara ama kullanamıyorum ben şu an, para attım içeride kaldı. Kısacası kullanımda değil.
Sanal kart oluşturabilirsiniz.Arkadaşlar, bir oyun satın almak istiyorum fakat kartım TROY kart olduğu için satın alım yapamıyorum. Paramı Papara'ya geçirip Papara'dan sanal kart ile almayı düşünüyorum. Papara aktif mi, param içeride kalır mı?
E pin satin alabilirsin. E pin satilan sitelerde troy kullanilabilir. Ben oyle yapiyorum steam den.Arkadaşlar, bir oyun satın almak istiyorum fakat kartım TROY kart olduğu için satın alım yapamıyorum. Paramı Papara'ya geçirip Papara'dan sanal kart ile almayı düşünüyorum. Papara aktif mi, param içeride kalır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.