uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 838 Çözümler 1 10 Nisan 2023 #1 Az önce kartım geldi açıp aktifleştirdim fakat hiçbir şekilde çalışmıyor ve o karta geçiş yapamıyorum sebebi nedir acaba?
Az önce kartım geldi açıp aktifleştirdim fakat hiçbir şekilde çalışmıyor ve o karta geçiş yapamıyorum sebebi nedir acaba?
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 10 Nisan 2023 #2 Papara'da karta geçiş yapmak gibi bir durum yok. Hesabınızdaki miktar bütün kartlar tarafından ortak kullanılıyor.
Papara'da karta geçiş yapmak gibi bir durum yok. Hesabınızdaki miktar bütün kartlar tarafından ortak kullanılıyor.
uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 838 Çözümler 1 11 Nisan 2023 #3 codefl0w dedi: Papara'da karta geçiş yapmak gibi bir durum yok. Hesabınızdaki miktar bütün kartlar tarafından ortak kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... para falan gönderemiyorum ama
codefl0w dedi: Papara'da karta geçiş yapmak gibi bir durum yok. Hesabınızdaki miktar bütün kartlar tarafından ortak kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... para falan gönderemiyorum ama