Papara üzerinden altın almak güvenli mi?

YaramazMorde

Hectopat
Altın alıp bir 4-5 ay paramın değerini korumak, belki de artırmak istiyorum. Kuyumcuya gidip gelmekle uğraşmaktansa Papara üzerinden alım satım yapmak daha işime geliyor. Fakat daha önce almadığım için sistemi tam bilmiyorum. Daha önce kullanan biri anlatırsa sevinirim. Benim istediğim anlık alım satım yapabilmek. Midas da olabilir ayrıca, hangisi daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Papara'da piyasanın üstüne alırsınız altını, 4-5 ay yerine daha uzun vadede korur paranın değerini. Altını fiziksel olarak almak her zaman daha karlıdır.

Güvenli, ancak fiziksel kuyumculardan almak daha mantıklı.

Elden fiziksel tercih edin. Paparaya kayyum atanmasi uzerine bircok kisinin hesabi kapanmisti ve parasi iceride kalmisti. Fiziki daha iyi olur.

Paparada bazı olaylar olmuştu bence yüklü miktar para yüklemeyin ve genelde bankalarda piyasadan pahallı alırsınız.Kuyumcudan fiziksel olarak alın daha garanti ve güvenilir.

Peki tüm paramla almaktansa aydan aya bir tane çeyrek almak mantıklı olur mu? Almayı planladığım şeyler var onun için param birikene kadar değer kaybetmesin istiyorum. Beş bilemedin altı aylık bir süreç.

Para durdukca deger kaybeder. Hepsi isine yaramayacaksa ben hepsini altin yapardim.

Şu anlık lazım değilse acilen al her gün pahallanıyor çeyrek altın şuan 10 bin tl 1 hafta sonra bakarsın 11 bin olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…