Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 778 Çözümler 10 Yer Bodrum 2 Haziran 2025 #1 Park Müdürü Benson dedi: Papara kullanabilirsiniz, günlük 5 bin TL gibi limit var ve yeterli. Kullanıp kullanmamak size kalmış da kullanacaksanız da yüklü miktarda para tutmayın hesabınızda. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım bugün bana Papara üzerinden 500 TL gönderecek sizce bir sıkıntı çıkar mı?
Park Müdürü Benson dedi: Papara kullanabilirsiniz, günlük 5 bin TL gibi limit var ve yeterli. Kullanıp kullanmamak size kalmış da kullanacaksanız da yüklü miktarda para tutmayın hesabınızda. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım bugün bana Papara üzerinden 500 TL gönderecek sizce bir sıkıntı çıkar mı?
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2025 #2 Johancruyff dedi: Hocam arkadaşım bugün bana Papara üzerinden 500 TL gönderecek sizce bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Gönül rahatlığı ile transferi gerçekleştirebilirsiniz.
Johancruyff dedi: Hocam arkadaşım bugün bana Papara üzerinden 500 TL gönderecek sizce bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Gönül rahatlığı ile transferi gerçekleştirebilirsiniz.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #3 Johancruyff dedi: Hocam arkadaşım bugün bana Papara üzerinden 500 TL gönderecek sizce bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Papara'dan IBAN'a gönderilmiyor sanırım. Bende uyarı vermişti. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025
Johancruyff dedi: Hocam arkadaşım bugün bana Papara üzerinden 500 TL gönderecek sizce bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Papara'dan IBAN'a gönderilmiyor sanırım. Bende uyarı vermişti.
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 753 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #4 Sıkıntı olmaz.