Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 8 Mart 2024 #1 Merhaba. Velimin sözleşmeli Papara hesabı var şu anda bende de onaysız hesap var ben şimdi velimin onayını verirsem benim hesabım sözleşmeli olur mu? Ve onayı nasıl vereceğim?
Merhaba. Velimin sözleşmeli Papara hesabı var şu anda bende de onaysız hesap var ben şimdi velimin onayını verirsem benim hesabım sözleşmeli olur mu? Ve onayı nasıl vereceğim?
mortal2345 Picopat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 166 Çözümler 2 8 Mart 2024 #2 Evet sözleşmeli hesap olur,Veli'nin hesabına giriş yaptığında direk karşına bildirim olarak gelir.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 8 Mart 2024 #3 mortal2345 dedi: Evet sözleşmeli hesap olur,Veli'nin hesabına giriş yaptığında direk karşına bildirim olarak gelir. Genişletmek için tıkla... Ya ben şuan hiçbirşey yapmadım daha doğrusu anlamadım ben nasıl ekleyeceğim şimdi velimi?
mortal2345 dedi: Evet sözleşmeli hesap olur,Veli'nin hesabına giriş yaptığında direk karşına bildirim olarak gelir. Genişletmek için tıkla... Ya ben şuan hiçbirşey yapmadım daha doğrusu anlamadım ben nasıl ekleyeceğim şimdi velimi?