Papara veli izni onayı nasıl alınır?

Mikeey1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Papara kartı uzun bir süredir kullanıyorum veli izni kuralını gördüm. Kartı kullanamıyorum bundan dolayı başka alternatiflere baktım ama hoşuma gitmedi. Papara'ya devam etmek istiyorum ama bu veli olayını anlamadım. Veli olarak yazdığım kişiye SMS gitti ama onun da Papara hesabı açması lazımmış sanırım. O da biraz zor kartı alması mı lazım yoksa sadece hesap açması yeterli mi? Şimdiden teşekkürler.

Hesap açıp onaylatması lazım fiziksel kart alması gerekmiyor.

annenin/babanın numarasından bir Papara hesabı açıp o hesabı onaylayacaksın(onların tcsiyle) hesap onaylandıktan sonra veli onayı alman gerekn hesaptan örneğin: Annenin telefonun açtıysan annene veli onay SMS'ini göndeereceksin o zaten hesap onaylamasından T.C.'ler ile aile bağını kontrol edeip veli onayını gerçekleştiriyor not: Abinizin, ablanızın, kız kardeşinizin, erkek kardeşinizin T.C.'sini denemeyin olmuyor.

Teşekkürler peki ben yanlışlıkla hesabı kurmadan SMS gönderdim çıkar değil mi hesabı açınca ve bir sıkıntı olmaz değil mi çünkü hesap hiç kullanilmayacak sadece onay için açacağım.

Sıkıntı olmaz.

Bir arkadaş gerekenleri yapman gereken şeyleri yazmış ve dedikleri tamamen doğru ama şunu de ekleyeyim veli onayını velinin hesabından verdikten sonra velinin papara hesabını da geri onaydan sonra kapatabilirsin bu arada birşey olmuyor sonuçta onay için açıyorsun onayını ver sonra uygulama içinden hesabı kalıcı olarak kapat senin onayın ömür boyu kalacak bilgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…