K kerem48 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #11 Aodien_yigit dedi: Öyle olmuyor işte O, kendine ait bir banka hesabından Papara'na göndereceksin 100 TL. Genişletmek için tıkla... Abimin kartından göndersem.
Aodien_yigit dedi: Öyle olmuyor işte O, kendine ait bir banka hesabından Papara'na göndereceksin 100 TL. Genişletmek için tıkla... Abimin kartından göndersem.
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #12 kerem48 dedi: Abimin kartından göndersem. Genişletmek için tıkla... Olmuyor, uygulama kendi diyor zaten "kendine ait bir banka hesabından " diye.
kerem48 dedi: Abimin kartından göndersem. Genişletmek için tıkla... Olmuyor, uygulama kendi diyor zaten "kendine ait bir banka hesabından " diye.