Papara veli onayı anneanne ile yapılır mı?

Ugur3838

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Papara hesabımı doğrulamak istiyorum ancak annem izin konusunda Papara'ya güvenmiyor dolayısıyla ananemi ikna edip onun T.C.'si üzerinden Papara hesabı açıp doğrulamak istiyorum 2. dereceden yakınım olunca sorun olur mu?

Veli olarak anne, baba veya yasal temsilcinizi ekleyebilirsiniz. Abinizi eklemeniz durumunda sistem kabul etmeyecektir.

Paparanın resmi sitesinde anne veya baba yazıyor.

Yasal olarak sizin temsilcileriniz olmalı. Yani şu durumda anne ve babanız oluyor.

veli olarak anne, baba veya yasal temsilcinizi ekleyebilirsiniz. Abinizi eklemeniz durumunda sistem kabul etmeyecektir.

Papara'nın resmi sitesinde anne veya baba yazıyor.

Olur anne ya da baba olacak.

veli olarak anne, baba veya yasal temsilcinizi ekleyebilirsiniz. Abinizi eklemeniz durumunda sistem kabul etmeyecektir.

Papara'nın resmi sitesinde anne veya baba yazıyor.

Annemi nasıl ikna edeceğim yani hiçbir şekilde yanaşmıyor.

Papara'nın faydalarını ve kullanıcı yorumlarını göstermek olabilir.

Arkasında herhangi bir banka olmadığı için zaten onay vermiyor ancak ben kimliğini alıp okutsam ve uygulamadaki canlılık testlerini onun haberi olmadan yapsam Papara sonra fark eder mi yani hangi bankanın olduğuna bakıyor bana Paycell'den onay verirken Turkcell'in olup olmadığını araştırdı yani ondan habersiz yapmam lazım. Veya uygulama Lite Card'i aktifleyince sozlesmeli hesaba geçiyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı