Papara veli onayı nedir?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ailemden gizli Papara almayı düşünüyorum. Veli doğrulaması diye bir şey çıktı. Veli onayı tam olarak nedir? Nasıl yapılır ve en önemlisi ne istiyor? Bunun başka çaresi yok mu? Ya da Tosla vb. başka kartlar da var mı?
Son olarak Papara mı daha iyi Tosla mı?

Ailemden gizli Papara almayı düşünüyorum. Veli doğrulaması diye bir şey çıktı. Veli onayı tam olarak nedir? Nasıl yapılır ve en önemlisi ne istiyor? Bunun başka çaresi yok mu? Ya da Tosla vb. başka kartlar da var mı?
Son olarak Papara mı daha iyi Tosla mı?
Hocam velinizin de kendi üzerine hesap açması gerekiyor, ki bu da gizlice yapmak mümkün değil. (T.C. kimlikten yüz doğrulamasına kadar 99 tane aşama geçmen gerekiyor.)

Veli onayı denilen şey senin yasa dışı kumar vs gibi şeylerle bulaşmanı önlemek içindir, biraz da ailenin gözetiminde olduğunu gösterir bunlar yasal zorunluluklar haline geldi. Hatta artık papapara vs gibi kartlarda yetişkin ve sözleşmeli kullanıcı olmadığın sürece kartı market restoran vs alışverişi haricinde kullanmana bile onay vermiyor bankalar. Papara çok iyidir bu arada ama işte sözleşmeli olursan ki reşit olmalısın.

Veli onayı denilen şey senin yasa dışı kumar vs gibi şeylerle bulaşmanı önlemek içindir, biraz da ailenin gözetiminde olduğunu gösterir bunlar yasal zorunluluklar haline geldi. Hatta artık papapara vs gibi kartlarda yetişkin ve sözleşmeli kullanıcı olmadığın sürece kartı market restoran vs alışverişi haricinde kullanmana bile onay vermiyor bankalar. Papara çok iyidir bu arada ama işte sözleşmeli olursan ki reşit olmalısın.
Hocam papara da trendyol, hepsiburada gibi sitelerden alışveriş yapılıyor. Tosla da da yapılıyor mu bu sitelerden alışveriş?
Babamın üzerine açsam ne olur? Papara yüz doğrulaması istiyor mu?

Hocam Papara da Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden alışveriş yapılıyor. Tosla da da yapılıyor mu bu sitelerden alışveriş?
Babamın üzerine açsam ne olur? Papara yüz doğrulaması istiyor mu?

Tosla'da alışveriş yapabilirsin.
Babanın üzerine açarsan mantıken kart babanın olur bunu da sen bilirsin.

Ama size tavsiyem ailenizi ikna edip her ne istiyor iseniz aldırmak için onların üzerine açmak.
Öbür türlü zor olur gizli.
Hocam ailemin üzerine gizli açsam ne olur ki? İkna etmem çok zor.

Tosla'da alışveriş yapabilirsin.
Babanın üzerine açarsan mantıken kart babanın olur bunu da sen bilirsin.
Haberleri olur mu ki?

Ben arkadaşımın vardı onunla buluşup Steam key alıyorduk gizli.
Ya da onun Papara'ya atıyorduk sonra ben elden veriyordum.

Haberleri olur mu ki?

Hesap kapanır ise ayvayı yersin haberin olsun.
Bir sürü şey istiyor T.C. yüz doğrulaması vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı