Öncelikle merhaba, Papara kart aldım, hesap açtım doğrulamayı yaparken 18 yaş altı olduğum için veli izni istiyorlar. 18 yaş altı veli izni olmadan kullanabiliyor muyum?
Öncelikle merhaba, Papara kart aldım, hesap açtım doğrulamayı yaparken 18 yaş altı olduğum için veli izni istiyorlar. 18 yaş altı veli izni olmadan kullanabiliyor muyum?
Hayır maalesef 2023 yılında açılan hesaplarlarda 18 yaş altı veli onayı isityo keşke 2023 yılından önce açsaydık hesap ama şey yapabilirsin abin ablan varsa söle Papara hesabı açsın sen kullan ben öğle yapıyorum abime söledim Papara vardı kullanmyıodu hesabını aktif etti şu an ben kullanıyorum.
Yaptırmamak daha iyi değmez hem sözleşmeli olmak için velininde sözleşmeli hesap sahibi olmalı ve hesap sözleşmeli değil de para çekemiyorsun yatırıp kullanabilirsin sadece.
Yaptırmamak daha iyi değmez hem sözleşmeli olmak için velininde sözleşmeli hesap sahibi olmalı ve hesap sözleşmeli değil de para çekemiyorsun yatırıp kullanabilirsin sadece.
Yani doğru mu anladım, veli onayı için velininde paparaya giriş yapıp kayıt olduktan sonra sözleşmeli hesaba geçmesi gerekiyor? Bu kolay bir şey zaten. Niye değmez anlayamadım tam olarak.