RainBulletTR Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 Daha önce annemin telefon numarası ile hesap açmışım ancak şifremi hatırlamıyorum ve o hesabın mail adresini 1-2 yıl önce sildim onun için annemin hesabından kendi hesabımı onaylayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2023
Daha önce annemin telefon numarası ile hesap açmışım ancak şifremi hatırlamıyorum ve o hesabın mail adresini 1-2 yıl önce sildim onun için annemin hesabından kendi hesabımı onaylayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #2 Annenin kendi hesabını onaylaması gerekiyor ilk önce. Onayladı mı?
RainBulletTR Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #3 iUgur dedi: Annenin kendi hesabını onaylaması gerekiyor ilk önce. Onayladı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır onaylanmadı daha hesaba giriş yapamıyorum.
iUgur dedi: Annenin kendi hesabını onaylaması gerekiyor ilk önce. Onayladı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır onaylanmadı daha hesaba giriş yapamıyorum.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #4 RainBulletTR dedi: Hayır onaylanmadı daha hesaba giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman hesaba giriş yapıp onaylamanız gerekiyor. Annenizin numarası ile müşteri hizmetlerini arayabilir misiniz?
RainBulletTR dedi: Hayır onaylanmadı daha hesaba giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman hesaba giriş yapıp onaylamanız gerekiyor. Annenizin numarası ile müşteri hizmetlerini arayabilir misiniz?