Lahmacunbüken22 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Geçenlerde mesaj gelmiyordu, bu defa geldi, bu defa da nasıl yapacağımı anlamadım, yardım eder misiniz? Velim Papara kullanıcısı olmak zorunda mı?
Geçenlerde mesaj gelmiyordu, bu defa geldi, bu defa da nasıl yapacağımı anlamadım, yardım eder misiniz? Velim Papara kullanıcısı olmak zorunda mı?
DeviantConnor Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.228 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' - Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #2 Lahmacunbüken22 dedi: Geçenlerde mesaj gelmiyordu, bu defa geldi, bu defa da nasıl yapacağımı anlamadım, yardım eder misiniz? Velim Papara kullanıcısı olmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... Zorunda. Hesap açıp senin linkine tıklayarak onaylıyor diye biliyorum.
Lahmacunbüken22 dedi: Geçenlerde mesaj gelmiyordu, bu defa geldi, bu defa da nasıl yapacağımı anlamadım, yardım eder misiniz? Velim Papara kullanıcısı olmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... Zorunda. Hesap açıp senin linkine tıklayarak onaylıyor diye biliyorum.
HYKyagizz Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #3 Lahmacunbüken22 dedi: Geçenlerde mesaj gelmiyordu, bu defa geldi, bu defa da nasıl yapacağımı anlamadım, yardım eder misiniz? Velim Papara kullanıcısı olmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Hesabını oluşturup doğrulamalı
Lahmacunbüken22 dedi: Geçenlerde mesaj gelmiyordu, bu defa geldi, bu defa da nasıl yapacağımı anlamadım, yardım eder misiniz? Velim Papara kullanıcısı olmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Hesabını oluşturup doğrulamalı
4ndre Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #4 Evet zorunda.
thebugrraa Picopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 977 Çözümler 4 2 Şubat 2025 #5 Benim bildiğim kartı olmasa da olur ama uygulama üzerinden hesap açmak zorunda.
Lahmacunbüken22 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #6 thebugrraa dedi: Benim bildiğim kartı olmasa da olur ama uygulama üzerinden hesap açmak zorunda. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun
thebugrraa dedi: Benim bildiğim kartı olmasa da olur ama uygulama üzerinden hesap açmak zorunda. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun