R Roi34 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #1 Birinin bana havale yoluyla para yollaması gerekiyor ancak bende normal kredi kartı yok. Papara veya hadi açsam yollayabilir mi?
Birinin bana havale yoluyla para yollaması gerekiyor ancak bende normal kredi kartı yok. Papara veya hadi açsam yollayabilir mi?
3 305355 Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 207 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Ekim 2023 #2 Yanlış bilgi Roi34 dedi: Birinin bana havale yoluyla para yollaması gerekiyor ancak bende normal kredi kartı yok. Papara veya hadi açsam yollayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Papara'ya baban bile para yollamaz (18 yaşını geçtiysen). O yüzden Papara'ya para yüklemek için gidip banka kartı çıkartırdım ben.
Roi34 dedi: Birinin bana havale yoluyla para yollaması gerekiyor ancak bende normal kredi kartı yok. Papara veya hadi açsam yollayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Papara'ya baban bile para yollamaz (18 yaşını geçtiysen). O yüzden Papara'ya para yüklemek için gidip banka kartı çıkartırdım ben.