Papara vs Pep vs Param

malaska82

Femtopat
Sizce hangisidir? Ben pep kart sipariş ettim, bana gore en iyi ozelligi baskasinin banka hesabindan para alabilmek ve 18 yas olmadan dolar hesabi acabilmek,

Bu arada merhaba yeni geldim buraya, hos bir ortama benziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İninaldan geçtiğim için aylık para almıyor birçok site ile anlaşması var bir de cashback.
PEP de almiyordu galiba. Cashback guzel de daha cok HepsiBurada gibi populer sitelerde de olsa daha iyi olurdu bence. Papara'nin en buyuk eksigi baskasinin bankasindan para cekememek ve 18 yas alti Euro hesabi falan acamiyor. Yoksa Papara guvenli kart kilitleme karta para limiti koyma acisindan.

PEP'i bu acidan deneyimleyemedim kartim gelsin deneyimleyecegim.

@malaska82 Döviz hesabı açabiliyor olmanız değişik.
En son cumhurbaşkanının isteğiyle döviz bürosuna bile kimlik ve 18 yaş üstü zorunluluğu getirildi.

Önerim Papara'dır.

PeP ve Papara hesabım var.
Papara'nın kullanımı basit olduğu için sıklıkla kullanıyorum, kampanyalarından dolayı ise PeP hesabı açmıştım ama dâhâ kullanmadım.
Mobil bankacılıkta şifre olayını sevmiyorum, koysalar parmak izi keyfime bakacağım. :)

PeP ve Papara hesabım var.
Papara'nın kullanımı basit olduğu için sıklıkla kullanıyorum, kampanyalarından dolayı ise PeP hesabı açmıştım ama dâhâ kullanmadım.
Mobil bankacılıkta şifre olayını sevmiyorum, koysalar parmak izi keyfime bakacağım. :)
Aslinda sifre daha guvenli ama, siz bilirsiniz.
PEP'i oneririm cidden guzel ozellikleri var.
@malaska82 Döviz hesabı açabiliyor olmanız değişik.
En son cumhurbaşkanının isteğiyle döviz bürosuna bile kimlik ve 18 yaş üstü zorunluluğu getirildi.

Önerim Papara'dır.
Telefona gecip fotograf paylasabilirim isterseniz.

Peki Param nasil, deneyimleyen var mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı