Papara vs Tosla vs ininal vs Hadi

Bilgikayarcı

Decapat
Daha fazla  
Hangisi daha iyi hangisi avantajlı? Hangisi dezavantajlı? Öğrenmek istiyorum. Yardım edenlere teşekkürler.

Papara hakkında bir bilgim yok fakat ininnal ve hadi hakkında biraz var şöyle özetleyeyim. İninal ananomdir kartı kullandığını çoğu kişi bilmez ama hadi de telefonuna mesaj geliyor diye biliyorum

Hangisi daha iyi hangisi avantajlı? Hangisi dezavantajlı? Öğrenmek istiyorum. Yardım edenlere teşekkürler.

Nays ve Papara aralarındaki en avantajlıları.
Nays utanmasa donum için bile cashback atacak.
Papara da kullanım arayüzü kolay, şok gibi marketlerde düşük de olsa cashback veren bir firma.

A101'den alışveriş falan yapıyorsanız hadi mantıklı yoksa Papara.
Artı olarak hadi kullanabilirsiniz Papara ile beraber.

peki arkadaşlar papara para çekmeme izin vermiyor ben oyüzden tercih etmiyorumda yüklerken felan aidat gibi 1.50tl felan alıyor o hadide yok hadi daha avantajlı geliyor bana sizce

peki arkadaşlar papara para çekmeme izin vermiyor ben oyüzden tercih etmiyorumda yüklerken felan aidat gibi 1.50tl felan alıyor o hadide yok hadi daha avantajlı geliyor bana
hadi kısıtlı bir kart her yerden istedğini alamıyorsun papara daha mantıklı akbankda para kesmiyor

peki arkadaşlar papara para çekmeme izin vermiyor ben oyüzden tercih etmiyorumda yüklerken felan aidat gibi 1.50tl felan alıyor o hadide yok hadi daha avantajlı geliyor bana sizce
Akbankta almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…