Papara Ziraat Bankası ATM para yuttu

Ne kadar saçma, ATM parayı yutuyor bunların sorumlusu onlar ve parayı iade etmiyorlar. Böyle saçma bir şey olabilir mi bana da "17 Ocağa kadar itirazınız değerlendirilir" diye sms geldi.
olsun öbür tarafta alacağım büyük

Ne kadar saçma, ATM parayı yutuyor bunların sorumlusu onlar ve parayı iade etmiyorlar. Böyle saçma bir şey olabilir mi bana da "17 Ocağa kadar itirazınız değerlendirilir" diye sms geldi.
Hocam aynısı 2-3 saat önce başıma geldi senin son durum nedir geldi mi paran banada 16 gün dediler.

ATM'ler para yuttuğunda ilk önce yapacağınız şey ATM'nin başından ayrılmayarak orada müşteri hizmetlerini arayıp olayı anlatmak. Ardından size yardımcı olmaları daha hızlı sürer.

ATM'ler para yuttuğunda ilk önce yapacağınız şey ATM'nin başından ayrılmayarak orada müşteri hizmetlerini arayıp olayı anlatmak. Ardından size yardımcı olmaları daha hızlı sürer.
yaptıım papara kartı olduğu için vermediler falan çok uğraştırdılar hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum daha da ziraat le işim olmaz sizin de olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…