Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 5 Ocak 2024 #1 2 sene önce hesap açtım ama kartımı kaybedince kartı iptal ettirdim şimdi yeni kart alsam aynı hesaba ekleyebilir miyim?
2 sene önce hesap açtım ama kartımı kaybedince kartı iptal ettirdim şimdi yeni kart alsam aynı hesaba ekleyebilir miyim?
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 5 Ocak 2024 #2 Evet ben 2 kart kullanıyorum.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 5 Ocak 2024 #3 esercim dedi: Evet ben 2 kart kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı hesaba tanımlasam yine T.C. falan sormaz değil mi?
esercim dedi: Evet ben 2 kart kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı hesaba tanımlasam yine T.C. falan sormaz değil mi?
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 5 Ocak 2024 #4 Yunus creqtive efe dedi: Aynı hesaba tanımlasam yine T.C. Falan sormaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunuzu anlayamadım. Papara'dan sipariş vermeniz lazım yeni kartınızı.
Yunus creqtive efe dedi: Aynı hesaba tanımlasam yine T.C. Falan sormaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunuzu anlayamadım. Papara'dan sipariş vermeniz lazım yeni kartınızı.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 5 Ocak 2024 #5 esercim dedi: Hocam sorunuzu anlayamadım. Papara'dan sipariş vermeniz lazım yeni kartınızı. Genişletmek için tıkla... Doğru ben halen Lite Card var zannediyorum. esercim dedi: Hocam sorunuzu anlayamadım. Papara'dan sipariş vermeniz lazım yeni kartınızı. Genişletmek için tıkla... Lite Card alabileceğim bir yer var mı?
esercim dedi: Hocam sorunuzu anlayamadım. Papara'dan sipariş vermeniz lazım yeni kartınızı. Genişletmek için tıkla... Doğru ben halen Lite Card var zannediyorum. esercim dedi: Hocam sorunuzu anlayamadım. Papara'dan sipariş vermeniz lazım yeni kartınızı. Genişletmek için tıkla... Lite Card alabileceğim bir yer var mı?
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 5 Ocak 2024 #6 Yunus creqtive efe dedi: Doğru ben halen Lite Card var zannediyorum. Lite Card alabileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Uygulamadan kontrol edin hocam tam bilgim yok.
Yunus creqtive efe dedi: Doğru ben halen Lite Card var zannediyorum. Lite Card alabileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Uygulamadan kontrol edin hocam tam bilgim yok.