kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 683 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Normal bankalarda ikinci bir hesap açılabiliyor. (Sanal hesap gibi) Papara'da bu oluyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #2 kubicayir dedi: Normal bankalarda ikinci bir hesap açılabiliyor. (sanal hesap gibi) Papara'da bu oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Dediginiz seyi anlamadim hocam eger farkli bir cuzdandan bahsediyorsaniz doviz cuzdanlari haricinde yok diye biliyorum.
kubicayir dedi: Normal bankalarda ikinci bir hesap açılabiliyor. (sanal hesap gibi) Papara'da bu oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Dediginiz seyi anlamadim hocam eger farkli bir cuzdandan bahsediyorsaniz doviz cuzdanlari haricinde yok diye biliyorum.
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 683 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 iReassess dedi: Dediginiz seyi anlamadim hocam eger farkli bir cuzdandan bahsediyorsaniz doviz cuzdanlari haricinde yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet cüzdan olması lazım.
iReassess dedi: Dediginiz seyi anlamadim hocam eger farkli bir cuzdandan bahsediyorsaniz doviz cuzdanlari haricinde yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet cüzdan olması lazım.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 769 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2024 #4 Değerli maden (altın,gümüş vb.) hesabı diyorsanız var.