Papara'da Amerikan borsası için yatırım hesabı açılır mı?

• Konuyu başlatan Spoop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.078

Spoop

Megapat
Daha fazla  
Papara'da Amerikan borsası için yatırım hesabı açan var mı? Mantıklı mı orayı kullanmak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Midas güvenilir mi hocam? Az önce birisi Midas'tan habersiz para çekimi olduğu için konu açmış buraya ama?

Düşük fee (ben kullanirken öyleydi) hem BIST'te hem de Nasdaq gibi borsalarda işlem yapabilmene olanak sağladığı için kullanılabilir, uygulama SPK tarafından onaylı, random bir kişinin böyle bir sorun yaşaması yukarıdaki arkadaşın da yaşayacağı anlamına gelmiyor.

Neden hocam Papara da güzel duruyor kullanan göremedim daha ama.

Papara güzel cazip geliyorsa Papara kullan. Mantıklı mı kısmına komisyon alıp satarken makas farkı gibi faktörlere bakıp kendi kararını vermelisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara'da Amerikan borsası için yatırım hesabı açan var mı? Mantıklı mı orayı kullanmak?
ben dün paparadan ABD etf için hesap açtım. TL yi dolara çevirdiğimde 38.75 - doları TL ye çevirmek istediğimde 38.40 aradaki fark 35 40 kuruş arasında değişiyor. Etf aldığımda işlem ücreti 0 (ücret almıyor). Müşteri hizmetleri bana etf satarken komisyon kesiyor dedi devlet vergisi. Uzun vade yatırım düşündüğüm için papara daha mantıklı geldi. Borsa fonlarımı bozup etf almak papara ile daha cazip geldi. Ben de yeni öğrendim paparada yabancı yatırım hesabı açılabildiğini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı