SinKind Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Joker kart sipariş ettim ama Black kartımda var ama joker kart da aldım. Her ikisinde de farklı IBAN mı var?
Joker kart sipariş ettim ama Black kartımda var ama joker kart da aldım. Her ikisinde de farklı IBAN mı var?
A alihand0 Zeptopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 IBAN, hesaba bağlıdır. Farklı kartlar aynı IBAN'ı kullanabilir. Evet farklı IBAN'lar. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
332merek Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 620 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 SinKind dedi: Joker kart sipariş ettim ama Black kartımda var ama joker kart da aldım. Her ikisinde de farklı IBAN mı var? Genişletmek için tıkla... Hayır bir hesap 1 IBAN
SinKind dedi: Joker kart sipariş ettim ama Black kartımda var ama joker kart da aldım. Her ikisinde de farklı IBAN mı var? Genişletmek için tıkla... Hayır bir hesap 1 IBAN
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 7 Ağustos 2024 #4 Kartların değil hesapların IBAN numarası olur. "International Bank Account Number"
SinKind Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 332merek dedi: Hayır bir hesap 1 IBAN Genişletmek için tıkla... Peki hesabıma para geldiğinde hangi kartta gelicek
332merek dedi: Hayır bir hesap 1 IBAN Genişletmek için tıkla... Peki hesabıma para geldiğinde hangi kartta gelicek
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.176 Makaleler 3 Çözümler 61 7 Ağustos 2024 #6 Tek ortak hesap, bakiye ortak. Harcarken kullandığınız bilgiler farklı olabilir ama aynı hesaptan çekim yapacak.
Tek ortak hesap, bakiye ortak. Harcarken kullandığınız bilgiler farklı olabilir ama aynı hesaptan çekim yapacak.
Balkovec0 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #7 Kart numarası farklı, IBAN farklı. Yeni kartlarda farklı numara olur ama IBAN tektir.
332merek Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 620 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #8 SinKind dedi: Peki hesabıma para geldiğinde hangi kartta gelecek. Genişletmek için tıkla... Karta para gelmez hesaba gelir. Gelen parayı hem Black kartın ile Hem de joker kartın ile harcama şansın mevcut
SinKind dedi: Peki hesabıma para geldiğinde hangi kartta gelecek. Genişletmek için tıkla... Karta para gelmez hesaba gelir. Gelen parayı hem Black kartın ile Hem de joker kartın ile harcama şansın mevcut
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 7 Ağustos 2024 #9 SinKind dedi: Peki hesabıma para geldiğinde hangi karta gelecek? Genişletmek için tıkla... Hesabınıza gelecek. Tüm kartlarınız tek bir hesaba bağlı, harcama yaptığınızda hesabınızdaki havuzdan çekiyor.
SinKind dedi: Peki hesabıma para geldiğinde hangi karta gelecek? Genişletmek için tıkla... Hesabınıza gelecek. Tüm kartlarınız tek bir hesaba bağlı, harcama yaptığınızda hesabınızdaki havuzdan çekiyor.
332merek Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 620 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #10 alihand0 dedi: Evet farklı IBAN'lar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşı da dislıkeler ile linçlemiş gibi olduk. Yanlış biliyor du muhtemelen.
alihand0 dedi: Evet farklı IBAN'lar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşı da dislıkeler ile linçlemiş gibi olduk. Yanlış biliyor du muhtemelen.