Papara'da hesabı kapatılıp ceza alan var mı?

eminofficialzz

Zeptopat
Daha fazla  
Değerli hocalarım cümleten hepinize iyi Sosyaller dilerim, Papara'nın malum incelenmesinin ardından hesabı kapatılanlardan, ceza alan var mı? Veya ceza alabilirler mi?

Benim halen inceleme devam ediyor bugün talep açtım gelen mail şu şekilde.
1750863736897.png

Hesabın kapatildiysa cezanın kapandığı gibi gelmesi gerekirdi cezalık durum varsa.

Hocam forumlarda falan her yerde inceleme yaptığımda kolpa sıkanlar dışında gerçekten ceza yemiş birisi yok.

Benim halen inceleme devam ediyor bugün talep açtım gelen mail şu şekilde.Eki Görüntüle 2520360

Hocam mesajların hepsi aynı değişen yok, yaklaşık 30 mail gönderdim 30'u da aynı mesaj değişen yok.

İncelemelerin 3-4 ayda tamamen tamamlanacağını ve yüksekten düşüğe doğru gittiklerini duydum, örneğin aylık 1 milyon lira transfer yapılan hesap, 2 bin lira harcaması olan hesaptan önce inceleniyormuş. Fakat bilgi net değil umarım bu kadar uzun bir süreç olmaz keza sadece Papara üzerinde parası bulunan bir çok mağdur var.

İncelemelerin 3-4 ayda tamamen tamamlanacağını ve yüksekten düşüğe doğru gittiklerini duydum, örneğin aylık 1 milyon lira transfer yapılan hesap, 2 bin lira harcaması olan hesaptan önce inceleniyormuş. Fakat bilgi net değil umarım bu kadar uzun bir süreç olmaz keza sadece Papara üzerinde parası bulunan bir çok mağdur var.
Peki bu sureç içinde incelemesi tamamlanan hesaplar açılıyor mu yoksa 3-4 ayı mı beklemeleri gerek?

Peki bu sureç içinde incelemesi tamamlanan hesaplar açılıyor mu yoksa 3-4 ayı mı beklemeleri gerek?
Bilmiyorum, ayrıca dediğim gibi kesin bir bilgi değil zaten şeffaf bir süreç yok ortada herkes geçiştiriliyor. Benim verdiğim bilgi de dahil kimse konu hakkında net bir şey söyleyemez. Blokelerin koyulmasında yapay zekanın kullanıldığını ve bundan mütevellit yurt dışı para transferlerine de (üyelik, epin vs. satın alımı da dahil) otomatik olarak bloke koyulduğunu söyleyenler de var. Açıkçası blokeyi koyan bakanlığa bağlı bir birim olunca bana pek inandırıcı gelmedi.

Son düzenleme:
Hocam benim merak ettiğim acaba ceza verildi mi?

Bilmiyorum, ayrıca dediğim gibi kesin bir bilgi değil zaten şeffaf bir süreç yok ortada herkes geçiştiriliyor. Benim verdiğim bilgi de dahil kimse konu hakkında net bir şey söyleyemez. Blokelerin koyulmasında yapay zekanın kullanıldığını ve bundan mütevellit yurt dışı para transferlerine de (üyelik, epin vs. satın alımı da dahil) otomatik olarak bloke koyulduğunu söyleyenler de var. Açıkçası blokeyi koyan bakanlığa bağlı bir birim olunca bana pek inandırıcı gelmedi.

Benim merak ettiğim ceza yazacaklar mı, o kadar kullanıcı var çünkü.

Hocam benim merak ettiğim acaba ceza verildi mi?

Benim merak ettiğim ceza yazacaklar mı, o kadar kullanıcı var çünkü.
Bana şu kadar ceza kesildi diye yazan birini görmedim son 1 ay içerisinde, "ceza yazacaklar mı, o kadar kullanıcı var çünkü." derken kastınız, 100 lira da olsa 100 bin lira da olsa çok fazla online kumar oynayan kullanıcı var bunları göz ardı ederler mi sorusu ise, eğer yeterli kanıt varsa suç kesin ise yasadışı faaliyette bulunan her vatandaş cezasını çeker zaten böyle bir şey imkansız ama düşük miktarları göz ardı ederler mi bilemiyorum avukata danışmak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı