OneDay27 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar ilk sorum Papara'nın IBAN kısmı nerede? 2 tane var anlamadım. Bir IBAN yazan kısım var bir de her kart için farklı IBAN var. Anlamadım bir türlü. 2.sorum yabancı biri benim kartıma para atabiliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Arkadaşlar ilk sorum Papara'nın IBAN kısmı nerede? 2 tane var anlamadım. Bir IBAN yazan kısım var bir de her kart için farklı IBAN var. Anlamadım bir türlü. 2.sorum yabancı biri benim kartıma para atabiliyor mu?
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.278 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #2 Papara karta IBAN ile para atamazsınız. Sadece gönderim yapabilirsiniz.
OneDay27 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #3 SHER-LOCKED dedi: Papara karta IBAN ile para atamazsınız. Sadece gönderim yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bazı sayfa adminleri Papara IBAN'ını atıp dileniyor ama.
SHER-LOCKED dedi: Papara karta IBAN ile para atamazsınız. Sadece gönderim yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bazı sayfa adminleri Papara IBAN'ını atıp dileniyor ama.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Aralık 2020 #4 Papara uygulamasından EFT kısmından gönderilecek bankayı seçtikten sonra IBAN geliyor ve ona gönderim yapılabiliyor. https://www.papara.com/#!/faq/para-yatirma/havale-ile-nasil-para-yatirilir
Papara uygulamasından EFT kısmından gönderilecek bankayı seçtikten sonra IBAN geliyor ve ona gönderim yapılabiliyor. https://www.papara.com/#!/faq/para-yatirma/havale-ile-nasil-para-yatirilir
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 9 Aralık 2020 #5 OneDay27 dedi: Bazı sayfa adminleri Papara IBAN'ını atıp dileniyor ama. Genişletmek için tıkla... O cümlede şunu kastetmek istemiş . Atm'lerden paparaya iban ile yükleme yapamazsın ama uygulama içerisinden gönderim yapabilirsin
OneDay27 dedi: Bazı sayfa adminleri Papara IBAN'ını atıp dileniyor ama. Genişletmek için tıkla... O cümlede şunu kastetmek istemiş . Atm'lerden paparaya iban ile yükleme yapamazsın ama uygulama içerisinden gönderim yapabilirsin
OneDay27 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #6 Yani paparaya para atabiliyor mu yabancı biri anlamadım. DikizAynasi dedi: O cümlede şunu kastetmek istemiş . Atm'lerden paparaya iban ile yükleme yapamazsın ama uygulama içerisinden gönderim yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Gönderim yapmayacağım dayının biri 20 tl atacak. Atabiliyor mu onu soruyorum Son düzenleme: 9 Aralık 2020
Yani paparaya para atabiliyor mu yabancı biri anlamadım. DikizAynasi dedi: O cümlede şunu kastetmek istemiş . Atm'lerden paparaya iban ile yükleme yapamazsın ama uygulama içerisinden gönderim yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Gönderim yapmayacağım dayının biri 20 tl atacak. Atabiliyor mu onu soruyorum