ALPH4CH4S3R Picopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Papara'da doğrulama yapacağım telefonumda NFC desteği de var ama NFC ile doğrulama nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Papara'da doğrulama yapacağım telefonumda NFC desteği de var ama NFC ile doğrulama nasıl yapılacağını bilmiyorum.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 9 Ekim 2022 #2 NFC‘yi aktif edince otomatik olacak zaten doğrulama aşamasında.
ALPH4CH4S3R Picopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: NFC‘yi aktif edince otomatik olacak zaten doğrulama aşamasında. Genişletmek için tıkla... Nfc aktif ama yinede hologram doğrulaması yaptırıyor bana
F 16 Fighting Falcon dedi: NFC‘yi aktif edince otomatik olacak zaten doğrulama aşamasında. Genişletmek için tıkla... Nfc aktif ama yinede hologram doğrulaması yaptırıyor bana
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 9 Ekim 2022 #4 ALPH4CH4S3R dedi: Nfc aktif ama yinede hologram doğrulaması yaptırıyor bana Genişletmek için tıkla... Hologram ayrı şey için nfc ayrı şey için. Temassız halinde hologram ile ilgili bilgi vermiyor. Diğer kimlik bilgileri için o.
ALPH4CH4S3R dedi: Nfc aktif ama yinede hologram doğrulaması yaptırıyor bana Genişletmek için tıkla... Hologram ayrı şey için nfc ayrı şey için. Temassız halinde hologram ile ilgili bilgi vermiyor. Diğer kimlik bilgileri için o.
ALPH4CH4S3R Picopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #5 387354 dedi: Hologram ayrı şey için nfc ayrı şey için. Temassız halinde hologram ile ilgili bilgi vermiyor. Diğer kimlik bilgileri için o. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ilk kayıt olduğumda sadece nfc istedi ve hata verdi ondan kafam karıştı biraz
387354 dedi: Hologram ayrı şey için nfc ayrı şey için. Temassız halinde hologram ile ilgili bilgi vermiyor. Diğer kimlik bilgileri için o. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ilk kayıt olduğumda sadece nfc istedi ve hata verdi ondan kafam karıştı biraz