A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Mart 2025 #1 Merhaba, Papara hesabıma para attım ama hesabım onaysız olduğu için internet üzerinden alışveriş yapamıyorum. Temassız olarak kullanabilir miyim?
Merhaba, Papara hesabıma para attım ama hesabım onaysız olduğu için internet üzerinden alışveriş yapamıyorum. Temassız olarak kullanabilir miyim?
SweetKinD2 Picopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #2 Kart varsa evet diyebiliyorum.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Mart 2025 #3 SweetKinD2 dedi: Kart varsa evet diyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir adet Lite Card bir adet Black Card var.
SweetKinD2 dedi: Kart varsa evet diyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir adet Lite Card bir adet Black Card var.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.131 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #4 Hocam ilk alışverişin şifreli, sonrasında temassız yapabilirsin.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Mart 2025 #5 ubiiyy dedi: Hocam ilk alışverişin şifreli, sonrasında temassız yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten daha önce çok kez alışveriş yaptım fakat hesabım durduk yere onaysız hesaba döndü, teşekkürler.
ubiiyy dedi: Hocam ilk alışverişin şifreli, sonrasında temassız yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten daha önce çok kez alışveriş yaptım fakat hesabım durduk yere onaysız hesaba döndü, teşekkürler.
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 900 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #6 ardanoir dedi: Zaten daha önce çok kez alışveriş yaptım fakat hesabım durduk yere onaysız hesaba döndü, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam onaysız hesapta ınternetten alısverıs yapılıyor mu bılgın var mı?
ardanoir dedi: Zaten daha önce çok kez alışveriş yaptım fakat hesabım durduk yere onaysız hesaba döndü, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam onaysız hesapta ınternetten alısverıs yapılıyor mu bılgın var mı?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.131 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #7 MustafaVercetti95 dedi: Hocam onaysız hesapta ınternetten alısverıs yapılıyor mu bılgın var mı? Genişletmek için tıkla... yapabilirsin hocam.
MustafaVercetti95 dedi: Hocam onaysız hesapta ınternetten alısverıs yapılıyor mu bılgın var mı? Genişletmek için tıkla... yapabilirsin hocam.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Mart 2025 #8 MustafaVercetti95 dedi: Hocam onaysız hesapta ınternetten alısverıs yapılıyor mu bılgın var mı? Genişletmek için tıkla... Steam'e 5 dolar atmayı denedim, uygulamadan doğrulama hakkında bildirim geldi, doğrulanmış hesap istiyor.
MustafaVercetti95 dedi: Hocam onaysız hesapta ınternetten alısverıs yapılıyor mu bılgın var mı? Genişletmek için tıkla... Steam'e 5 dolar atmayı denedim, uygulamadan doğrulama hakkında bildirim geldi, doğrulanmış hesap istiyor.
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 900 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #9 ardanoir dedi: Steam'e 5 dolar atmayı denedim, uygulamadan doğrulama hakkında bildirim geldi, doğrulanmış hesap istiyor. Genişletmek için tıkla... Malum ininal şu anda kapandı. Karttada resım cıkarana kadar kullanmak ıstıyordum ama onay gerekıyormus onda da
ardanoir dedi: Steam'e 5 dolar atmayı denedim, uygulamadan doğrulama hakkında bildirim geldi, doğrulanmış hesap istiyor. Genişletmek için tıkla... Malum ininal şu anda kapandı. Karttada resım cıkarana kadar kullanmak ıstıyordum ama onay gerekıyormus onda da
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.131 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #10 ardanoir dedi: Steam'e 5 dolar atmayı denedim, uygulamadan doğrulama hakkında bildirim geldi, doğrulanmış hesap istiyor. Genişletmek için tıkla... hocam neden doğrulamıyorsunuz hesabı peki ?
ardanoir dedi: Steam'e 5 dolar atmayı denedim, uygulamadan doğrulama hakkında bildirim geldi, doğrulanmış hesap istiyor. Genişletmek için tıkla... hocam neden doğrulamıyorsunuz hesabı peki ?