Merhaba, onaysız bir Papara kartim var ve içinde bana dokunur meblağda para içeriyor. Hesabımı onaylatmadan bu parayı çekmenin bir yolu var mı? Yardımcı olabilecek var mı? Çok teşekkür ederim.
Sözleşmeli hesap olması lazım. Paparadan kart isteyerek sözleşmeli olabilirsin, üstelik ilk siparişin ücretsiz. Ancak veli hesaplı Papara varsa velin için kart isteyip o hesabı sözleşmeli yapmalısın, zaten sende sözleşmeli oluyorsun oda olursa.
Onaylatmadan sözleşmeli hesaba geçmeden bunu yapmanın bir yolu var mı. Paparanin şöyle yap falan demesine gerek yok. Mesela markete gidip durumu izah etsem postan çekip nakit olarak verirler mi?
Onaylatmadan sözleşmeli hesaba geçmeden bunu yapmanın bir yolu var mı. Paparanin şöyle yap falan demesine gerek yok. Mesela markete gidip durumu izah etsem postan çekip nakit olarak verirler mi?
Merhaba, onaysız bir Papara kartim var ve içinde bana dokunur meblağda para içeriyor. Hesabımı onaylatmadan bu parayı çekmenin bir yolu var mı? Yardımcı olabilecek var mı? Çok teşekkür ederim.
Ben hesabımı onaylatmadan şoktan papara kartı alarak içine para yükledim ve epic gamesden oyun aldım. Herhalde geride çekebilirim. Bence atmden geri çekebilirsiniz ve parayı yükleyebilirsiniz.