E ertmes10 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #11 KaanKalay2121 dedi: Ben hesabımı onaylatmadan şoktan papara kartı alarak içine para yükledim ve epic gamesden oyun aldım. Herhalde geride çekebilirim. Bence atmden geri çekebilirsiniz ve parayı yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 ATM'den çekmeyi denedim ama olmadı. Yakın zamanda şoktan da deneyeceğim. En kötü Pwieh dedi: Tanıdık olmazsa yapmaz hocam. %5-7 oranında Genişletmek için tıkla... ihtimalle bu işlemi yapacağım. Aklına başka çözüm yolu gelen var mı?
KaanKalay2121 dedi: Ben hesabımı onaylatmadan şoktan papara kartı alarak içine para yükledim ve epic gamesden oyun aldım. Herhalde geride çekebilirim. Bence atmden geri çekebilirsiniz ve parayı yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 ATM'den çekmeyi denedim ama olmadı. Yakın zamanda şoktan da deneyeceğim. En kötü Pwieh dedi: Tanıdık olmazsa yapmaz hocam. %5-7 oranında Genişletmek için tıkla... ihtimalle bu işlemi yapacağım. Aklına başka çözüm yolu gelen var mı?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #12 ertmes10 dedi: 2 ATM'den çekmeyi denedim ama olmadı. Yakın zamanda şoktan da deneyeceğim. En kötü ihtimalle bu işlemi yapacağım. Aklına başka çözüm yolu gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Nays, Paycell, Tosla gibi e-para cüzdanlarına yatırarak çekebilirsiniz.
ertmes10 dedi: 2 ATM'den çekmeyi denedim ama olmadı. Yakın zamanda şoktan da deneyeceğim. En kötü ihtimalle bu işlemi yapacağım. Aklına başka çözüm yolu gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Nays, Paycell, Tosla gibi e-para cüzdanlarına yatırarak çekebilirsiniz.