Papara'da Online alışveriş yapılabiliyor mu?

baranss

Decapat
Son yasanan durumlari biliyorsunuz zaten yaklasik 1.5 2 haftadir hiç kullanmadim karti, herhangi bir bloke falan da olmadi kartta sorunsuz şu an. Karta para atip eskisi gibi harcamalar yapabiliyor muyum? Bugun de limitlerin biraz daha arttigini gordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son yasanan durumlari biliyorsunuz zaten yaklasik 1.5 2 haftadir hiç kullanmadim karti, herhangi bir bloke falan da olmadi kartta sorunsuz şu an. Karta para atip eskisi gibi harcamalar yapabiliyor muyum? Bugun de limitlerin biraz daha arttigini gordum.
Hesapınız incelemede değilse kullanabilirsiniz.

Para transferi hariç birçok işlem yapılıyor diye biliyorum günlük limit 10 bin TL.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın sadece IBAN ile para transferi yapılamıyor. Papara üzerinden istediğiniz kişiye para gönderebilirsiniz veya kendi banka hesabınız ile papara hesabınız arasında para transferi yapabilirsiniz. Ayrıca günlük limit 10 bin TL değil 50 bin TL, limitler arttırıldı.

Evet çoğu sitede kullanım açık iyi forumlar
Para transferi hariç birçok işlem yapılıyor diye biliyorum günlük limit 10 bin TL.
Hesapınız incelemede değilse kullanabilirsiniz.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın sadece IBAN ile para transferi yapılamıyor. Papara üzerinden istediğiniz kişiye para gönderebilirsiniz veya kendi banka hesabınız ile papara hesabınız arasında para transferi yapabilirsiniz. Ayrıca günlük limit 10 bin TL değil 50 bin TL, limitler arttırıldı.
Tesekkur ederim.

Son yasanan durumlari biliyorsunuz zaten yaklasik 1.5 2 haftadir hiç kullanmadim karti, herhangi bir bloke falan da olmadi kartta sorunsuz şu an. Karta para atip eskisi gibi harcamalar yapabiliyor muyum? Bugün de limitlerin biraz daha arttigini gordum.

Bence her ihtimale karşı Papara yerine alternatif kartlara yönlenmekte fayda var.

1 ay sonra 18 oluyorum o yuzden onayla falan ugrasmak istemiyorum açıkçası idare edebilirse 1 ay sonra zaten banka karti kullanacağım.

Benim de 2 ay var. Yarın İş Bankası İlk İmza'ya başvuracağım, 18 olunca hesap otomatik vadesiz TL hesabına dönüyor, sonra yeni kart başvurusu yapıyorsunuz.

18 olana kadar Tosla kullanabilirsiniz Akbank'a ait kimlik doğrulama işi kolay. Veli doğrulaması için de velinin Tosla üyesi olmasına gerek yok SMS doğrulamayla oluyor diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı