Papara'da para tutmak sorun yaratır mı?

ZerveoN

Hectopat
Daha fazla  
Harçlık olarak Papara'ma para yolland, ı bu parayı çekmesem Papara'mda kalsa, karttan kullansam internet alışverişi falan yapsam sorun olur mu? Bana geçenlerde limitin arttırıldı mesajı atıldı sanırım hesabımın incelemesi bitti, bir şey çıkmadı. Bu parayı başkasına atmaya çalışınca kendine ait banka hesabına tek atabilirsin diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu parayı başkasına atmaya çalışınca kendine ait banka hesabına tek atabilirsin diyor.

O herkeste var galiba IBAN'dan para atma dışında legal olan bütün harcamalar yapılabiliyor. Ama günlük sınır var yanlış hatırlamıyorsam 25k mıydı neydi.

Para yüklüyse çekmeni öneririm ne olur ne olmaz.

Yine de tutsan da sorun olacağını zannetmiyorum. Discord gibi direkt olarak kapanmadı. Üstüne incelemelerin ardından yavaş yavaş limit arttırımı yaptılar. Yani muhtemelen bu durumlardan kendini aklayacak gibi Papara. Bu yüzden tutuladabilir, çekiledebilir. Kullanıcı tercihi.

İnternet alışverişi yapılmadığı sürece nakit kullanmak mantıklı bence ama.

bende paparaya ne giriş ne harcama nede para yatırma yababiliyorum hata veriyor

O herkeste var galiba IBAN'dan para atma dışında legal olan bütün harcamalar yapılabiliyor. Ama günlük sınır var yanlış hatırlamıyorsam 25k mıydı neydi.
Madem legal işler yapılabiliyor o zaman cashbackler geçerli mi hala?

Mesela Defacto'dan alışveriş yaptığım zaman %10 geri iade yapılır mı? Onu soruyorum hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…