6 675078 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 610 Çözümler 1 2 Şubat 2024 #11 ArkDesign dedi: Eski kimlik ile okutmuştum geçen sene mart ayında. Genişletmek için tıkla... Geçemezsin o zaman.
ArkDesign dedi: Eski kimlik ile okutmuştum geçen sene mart ayında. Genişletmek için tıkla... Geçemezsin o zaman.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #12 xobavenso dedi: Şu anda öyle olmuyor çip'i okutmanı istiyor. Genişletmek için tıkla... Ancak öyle bir bölme yok olsa hemen okuturum.Onaylı hesabım şuan.
xobavenso dedi: Şu anda öyle olmuyor çip'i okutmanı istiyor. Genişletmek için tıkla... Ancak öyle bir bölme yok olsa hemen okuturum.Onaylı hesabım şuan.
X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #13 ArkDesign dedi: Ancak öyle bir bölme yok olsa hemen okuturum.Onaylı hesabım şuan. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben yaparken nfc ile kart'ı okutmami istedi (telefon modeline göre değişiyor olabilir çünkü bazı telefonlarda nfc yok)
ArkDesign dedi: Ancak öyle bir bölme yok olsa hemen okuturum.Onaylı hesabım şuan. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben yaparken nfc ile kart'ı okutmami istedi (telefon modeline göre değişiyor olabilir çünkü bazı telefonlarda nfc yok)
6 675078 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 610 Çözümler 1 2 Şubat 2024 #14 ArkDesign dedi: Ancak öyle bir bölme yok olsa hemen okuturum. Onaylı hesabım şu an. Genişletmek için tıkla... Sağ üstteki profile tıkladığımda gözüküyor bende.
ArkDesign dedi: Ancak öyle bir bölme yok olsa hemen okuturum. Onaylı hesabım şu an. Genişletmek için tıkla... Sağ üstteki profile tıkladığımda gözüküyor bende.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #15 xobavenso dedi: Bilmiyorum ben yaparken nfc ile kart'ı okutmami istedi (telefon modeline göre değişiyor olabilir çünkü bazı telefonlarda nfc yok) Genişletmek için tıkla... Sizin veliniz ve kendiniz onaylı hesapmısınız?
xobavenso dedi: Bilmiyorum ben yaparken nfc ile kart'ı okutmami istedi (telefon modeline göre değişiyor olabilir çünkü bazı telefonlarda nfc yok) Genişletmek için tıkla... Sizin veliniz ve kendiniz onaylı hesapmısınız?
X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #16 ArkDesign dedi: Sizin veliniz ve kendiniz onaylı hesapmısınız? Genişletmek için tıkla... Ben hesabı onaylama aşamalırını denemek,görmek için sonuna kadar yaptım ama sondayken iptal ettim yani onayli değil ama tüm adımlarını biliyorum.
ArkDesign dedi: Sizin veliniz ve kendiniz onaylı hesapmısınız? Genişletmek için tıkla... Ben hesabı onaylama aşamalırını denemek,görmek için sonuna kadar yaptım ama sondayken iptal ettim yani onayli değil ama tüm adımlarını biliyorum.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #17 675078 dedi: Sağ üstteki profile tıkladığımda gözüküyor bende. Genişletmek için tıkla... Sizin hesap durumunuz ne?
675078 dedi: Sağ üstteki profile tıkladığımda gözüküyor bende. Genişletmek için tıkla... Sizin hesap durumunuz ne?
6 675078 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 610 Çözümler 1 2 Şubat 2024 #18 ArkDesign dedi: Sizin hesap durumunuz ne? Genişletmek için tıkla... Onaylı.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #19 675078 dedi: Onaylı. Genişletmek için tıkla... Velinizin?
6 675078 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 610 Çözümler 1 3 Şubat 2024 #20 ArkDesign dedi: Velinizin? Genişletmek için tıkla... Sözleşmeli.