Papara'da sözleşmeli hesap nasıl kullanılır?

Jackersx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben ininal kullanıyorum ancak Papara'ya geçiş yapacağım bu sözleşmeli hesabı nasıl yaparım? İnternetten yapılıyor mu? Kurye eve sözleşme getiriyor ininal de onlarla uğraşmak istemiyorum da. Eğer internetten yapılmıyorsa yarın banka kartı almaya gideceğim çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Banka kartı alacaksanız neden Papara kullanmak istiyorsunuz ki? Kampanyalarından dolayı mı?

Sözleşmeli hesap için Black kart geldikten sonra hesabına tanımlayınca sözleşmeli oluyor. İninal hırsızını kullanacağınıza Papara alın daha iyi.

Konu açmayı deneseniz milletin konusunda sormak yerine.

Haklısınız da boşuna bir sürü Papara diye konu kirliliği olmasını istemedim.

Banka kartı alacaksanız neden Papara kullanmak istiyorsunuz ki? Kampanyalarından dolayı mı?
Aynen kampanyalarından dolayı ve banka kartın da limit var malesef. 5000 TL falandı sanırım. İninal'i artık çoğu kişi kullanmıyor ve sistemi çok bayık. Hep hata, gereksiz limitler vs. 500 Lira çekim limiti nedir ya. Ya koy, ya hiç koyma. Birde yıllık üstüne sözleşmeli hesaba geçiş yapayim dedim kimliğini çek diyor ön ve arka yüzünü okutmam 1 dakikamı alıyor sistem çok zayıf selfie çek diyor ben olduğumu kabul etmiyor yani baydım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…