LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.011 Çözümler 2 Yer İzmir 18 Aralık 2021 #1 Trendyol'dan VP almaya çalışıyorum doğrulama kodu kısmında sms gelmiyor telefon numarası doğru kartı sil ekle yaptım gene olmadı neden olmuyor?
Trendyol'dan VP almaya çalışıyorum doğrulama kodu kısmında sms gelmiyor telefon numarası doğru kartı sil ekle yaptım gene olmadı neden olmuyor?
Rouxs Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 Kanka canlı destek boşa mı var? Oraya sorman daha mantıklı değil mi? Artı 2 Eksi
wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 18 Aralık 2021 #3 LEGEND.35 dedi: Trendyol'dan VP almaya çalışıyorum doğrulama kodu kısmında SMS gelmiyor telefon numarası doğru kartı sil ekle yaptım gene olmadı neden olmuyor? Genişletmek için tıkla... Az önce alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım canlı desteğe yaz hocam. Artı 0 Eksi
LEGEND.35 dedi: Trendyol'dan VP almaya çalışıyorum doğrulama kodu kısmında SMS gelmiyor telefon numarası doğru kartı sil ekle yaptım gene olmadı neden olmuyor? Genişletmek için tıkla... Az önce alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım canlı desteğe yaz hocam.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 18 Aralık 2021 #4 Bazen SMS'de sorun çıkabiliyor birkaç saat sonra tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.011 Çözümler 2 Yer İzmir 18 Aralık 2021 #5 Rouxs dedi: Kanka canlı destek boşa mı var? Oraya sorman daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Sordum bir sorun olmadığını söylediler. Artı 0 Eksi
Rouxs dedi: Kanka canlı destek boşa mı var? Oraya sorman daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Sordum bir sorun olmadığını söylediler.
Rouxs Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #6 LEGEND.35 dedi: Sordum bir sorun olmadığını söylediler. Genişletmek için tıkla... O zaman bir sorun yoktur burada canlı destekten iyi bilecek kimse yoktur. Artı 0 Eksi
LEGEND.35 dedi: Sordum bir sorun olmadığını söylediler. Genişletmek için tıkla... O zaman bir sorun yoktur burada canlı destekten iyi bilecek kimse yoktur.