Tobey Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #1 Papara'da havale, EFT işlemleri, karta ATM'lerden para yükleme işlemleri sıkıntı çıkarır mı, kullanılmaya devam edilebilir mi?
Papara'da havale, EFT işlemleri, karta ATM'lerden para yükleme işlemleri sıkıntı çıkarır mı, kullanılmaya devam edilebilir mi?
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 3 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 7 Haziran 2025 #2 şu an hala devam edilebilir hocam, sadece para çekme limitini 10.000'e falan düşürdüler. Artı 0 Eksi
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 7 Haziran 2025 #3 Tobey dedi: Papara'da havale, EFT işlemleri, karta ATM'lerden para yükleme işlemleri sıkıntı çıkarır mı, kullanılmaya devam edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Şu anlık devam edilebilir ama ben açıkçası paparadaki paranızı başka yere almanızı öneririm hocam. Artı 0 Eksi
Tobey dedi: Papara'da havale, EFT işlemleri, karta ATM'lerden para yükleme işlemleri sıkıntı çıkarır mı, kullanılmaya devam edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Şu anlık devam edilebilir ama ben açıkçası paparadaki paranızı başka yere almanızı öneririm hocam.
KS KS Tobey Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #4 chocletemofyyxx dedi: Şu anlık devam edilebilir ama ben açıkçası Papara'daki paranızı başka yere almanızı öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ona bakıyorum fakat 18 yaşının altında olduğum için Papara kullanıyordum. Nays veya Sipay geçmeyi düşünüyorum. Artı 0 Eksi
chocletemofyyxx dedi: Şu anlık devam edilebilir ama ben açıkçası Papara'daki paranızı başka yere almanızı öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ona bakıyorum fakat 18 yaşının altında olduğum için Papara kullanıyordum. Nays veya Sipay geçmeyi düşünüyorum.