Çözüldü Papara'da yurt dışından ödeme alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aurozs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Papara kullanıyorum ve yurt dışından ödeme almam lazım fakat -18'im fakat hesabım doğrulanmış. Bunun bir yöntemi var mı?

Çözüm
Papara ile yurt dışından ödeme almakta normal koşullarda bir problem yok, şu şekilde alabiliyorsunuz. <18 için ekstra bir şey belirtilmemiş, yani sorun olmamalı ancak Destek'e sorarsanız kısa sürede dönüş sağlarlar bu konuda.
Papara ile yurt dışından ödeme almakta normal koşullarda bir problem yok, şu şekilde alabiliyorsunuz. <18 için ekstra bir şey belirtilmemiş, yani sorun olmamalı ancak Destek'e sorarsanız kısa sürede dönüş sağlarlar bu konuda.

Çözüm
Yurtdisindan para almak istedigin kisi ile telefon numarani paylasarak Remitly veya Paysend ile para alabilirsiniz. 18 yas alti icin spesifik bir kisitlama belirtilmemis.

Yurt dışından para almak istedigin kisi ile telefon numarani paylasarak remitly veya paysend ile para alabilirsiniz. 18 yas alti icin spesifik bir kisitlama belirtilmemis.

Yurt dışından para almak istedigin kisi ile telefon numarani paylasarak remitly veya paysend ile para alabilirsiniz. 18 yas alti icin spesifik bir kisitlama belirtilmemis.

Tamamdır anladım çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı