Yusuf kandur Picopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:31 #1 Papara kapatılınca hesapta cüzi miktarda para kaldı ben bu parayı nasıl alabilirim? İnternette paraların iadesi yapılmaya başlandı diye yazıyor fakat ben bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 21:46
Papara kapatılınca hesapta cüzi miktarda para kaldı ben bu parayı nasıl alabilirim? İnternette paraların iadesi yapılmaya başlandı diye yazıyor fakat ben bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:47 #2 Önceden eklediğin sana ait bir iban kayıtlı ise alabiliyorsun paranı eğer değilse yavaş yavaş verilmeye başlandı diye biliyorum ben öyle aldım.
Önceden eklediğin sana ait bir iban kayıtlı ise alabiliyorsun paranı eğer değilse yavaş yavaş verilmeye başlandı diye biliyorum ben öyle aldım.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.996 Çözümler 27 Yer Adana Perşembe 21:47 #3 Önceden kendine ait bir hesap eklemediysen alamazsın.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.714 Çözümler 11 Perşembe 21:47 #4 Eğer önceden kendi adına ait bir IBAN eklediysen çekebiliyorsun. Adım adım herkes çekebilecek.
HacıKedi Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:47 #5 ATM üzerinden çekildiğini duydum. Deneyen bilen var mı? Arda Türkcü dedi: Önceden eklediğin sana ait bir iban kayıtlı ise alabiliyorsun paranı eğer değilse yavaş yavaş verilmeye başlandı diye biliyorum ben öyle aldım. Genişletmek için tıkla... Sizin ekli değilse nasıl aldınız acaba?
ATM üzerinden çekildiğini duydum. Deneyen bilen var mı? Arda Türkcü dedi: Önceden eklediğin sana ait bir iban kayıtlı ise alabiliyorsun paranı eğer değilse yavaş yavaş verilmeye başlandı diye biliyorum ben öyle aldım. Genişletmek için tıkla... Sizin ekli değilse nasıl aldınız acaba?
prolongs Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 174 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MUHASEBE Perşembe 21:49 #6 HacıKedi dedi: ATM üzerinden çekildiğini duydum. Deneyen bilen var mı? Sizin ekli değilse nasıl aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam denedim çekemedim belki daha sonra çekebiliriz.
HacıKedi dedi: ATM üzerinden çekildiğini duydum. Deneyen bilen var mı? Sizin ekli değilse nasıl aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam denedim çekemedim belki daha sonra çekebiliriz.
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:50 #7 HacıKedi dedi: ATM üzerinden çekildiğini duydum. Deneyen bilen var mı? Sizin ekli değilse nasıl aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... Benimki ekliydi
HacıKedi dedi: ATM üzerinden çekildiğini duydum. Deneyen bilen var mı? Sizin ekli değilse nasıl aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... Benimki ekliydi