Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 602 Çözümler 1 6 Şubat 2023 #1 Papara kartımdan Afad'a nasıl bağış yapabilirim? Papara için Afad bağış ibanı var mı?
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 6 Şubat 2023 #2 Forever61 dedi: Papara kartımdan Afad'a nasıl bağış yapabilirim? Papara için Afad bağış ibanı var mı? Genişletmek için tıkla... T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı - Deprem Bağışları Depremden zarar gören afetzedelere yardım için bağış hesapları www.afad.gov.tr Buraya bakın. Artı 0 Eksi
Forever61 dedi: Papara kartımdan Afad'a nasıl bağış yapabilirim? Papara için Afad bağış ibanı var mı? Genişletmek için tıkla... T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı - Deprem Bağışları Depremden zarar gören afetzedelere yardım için bağış hesapları www.afad.gov.tr Buraya bakın.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 6 Şubat 2023 #3 AFAD bağış IBAN'ı ve Valilik onaylı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneğinin de IBAN'ı kendi Twitter sayfasında var. T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı - Deprem Bağışları Depremden zarar gören afetzedelere yardım için bağış hesapları www.afad.gov.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
AFAD bağış IBAN'ı ve Valilik onaylı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneğinin de IBAN'ı kendi Twitter sayfasında var. T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı - Deprem Bağışları Depremden zarar gören afetzedelere yardım için bağış hesapları www.afad.gov.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
telefonunugoster Centipat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 929 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #4 T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı - Deprem Bağışları Depremden zarar gören afetzedelere yardım için bağış hesapları www.afad.gov.tr Buradan Artı 0 Eksi
T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı - Deprem Bağışları Depremden zarar gören afetzedelere yardım için bağış hesapları www.afad.gov.tr Buradan
KS KS Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 602 Çözümler 1 6 Şubat 2023 #5 ketofilen dedi: T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı - Deprem Bağışları Depremden zarar gören afetzedelere yardım için bağış hesapları www.afad.gov.tr Buraya bakın. Genişletmek için tıkla... armas dedi: AFAD bağış IBAN'ı ve Valilik onaylı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneğinin de IBAN'ı kendi Twitter sayfasında var. T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı - Deprem Bağışları Depremden zarar gören afetzedelere yardım için bağış hesapları www.afad.gov.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... telefonunugoster dedi: T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı - Deprem Bağışları Depremden zarar gören afetzedelere yardım için bağış hesapları www.afad.gov.tr Buradan Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ketofilen dedi: T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı - Deprem Bağışları Depremden zarar gören afetzedelere yardım için bağış hesapları www.afad.gov.tr Buraya bakın. Genişletmek için tıkla... armas dedi: AFAD bağış IBAN'ı ve Valilik onaylı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneğinin de IBAN'ı kendi Twitter sayfasında var. T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı - Deprem Bağışları Depremden zarar gören afetzedelere yardım için bağış hesapları www.afad.gov.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... telefonunugoster dedi: T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı - Deprem Bağışları Depremden zarar gören afetzedelere yardım için bağış hesapları www.afad.gov.tr Buradan Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.899 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #6 Afad sitesi yoğun girişten çökmüş sanırım. Artı 0 Eksi
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 6 Şubat 2023 #7 Eğer yapmak isterseniz sms üzerinden de 20 TL göndrebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 6 Şubat 2023 #8 Papara uygulamasından bağış kısmına gelin ahbap bölümü var hocam. Artı 0 Eksi
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 6 Şubat 2023 #9 AFAD'a değil de Akut'a yapabiliyorsun uygulamadan. Hesabımdaki parayı yolladım ben. Artı 0 Eksi
ahmet355 Yoctopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #10 Forever61 dedi: Papara kartımdan Afad'a nasıl bağış yapabilirim? Papara için Afad bağış ibanı var mı? Genişletmek için tıkla... https://www.papara.com/faq/#!/odemeler/paparada-nasil-bagis-yaparim Artı 0 Eksi
Forever61 dedi: Papara kartımdan Afad'a nasıl bağış yapabilirim? Papara için Afad bağış ibanı var mı? Genişletmek için tıkla... https://www.papara.com/faq/#!/odemeler/paparada-nasil-bagis-yaparim