DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Merhaba, Papara'ya yeni özellik gelmiş altın almak için. Sizce altın alınır mı? Bir sorun çıkar mı?
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #2 DalenS dedi: Merhaba, Papara'ya yeni özellik gelmiş altın almak için. Sizce altın alınır mı? Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz bence. Ana ben sizin yerinizde olsam biraz beklerim sonuçta yeni çıkmış ufak tefek aksaklıklar olabilir. 1 2 hafta bekleyip alın derim.
DalenS dedi: Merhaba, Papara'ya yeni özellik gelmiş altın almak için. Sizce altın alınır mı? Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz bence. Ana ben sizin yerinizde olsam biraz beklerim sonuçta yeni çıkmış ufak tefek aksaklıklar olabilir. 1 2 hafta bekleyip alın derim.
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 Sorun çıkacağını sanmıyorum. Fakat her zaman fiziki bir şekilde elinizde olması daha iyidir.
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 907 Çözümler 13 8 Eylül 2023 #4 Aslında online üzerinden altın ve döviz gibi şeyler alınmaması daha iyi. Çünkü fazla komisyon alıyorlar. Bitcoin vb. şeylerden bahsetmiyorum.
Aslında online üzerinden altın ve döviz gibi şeyler alınmaması daha iyi. Çünkü fazla komisyon alıyorlar. Bitcoin vb. şeylerden bahsetmiyorum.