Fransali74 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #11 15 dk önce papara anlık olarak çöktü bende .Anlık bir sorun değilse etkinleştirin sizde hesabınızı, zor bir işlem değil. Son düzenleme: 1 Mart 2023
15 dk önce papara anlık olarak çöktü bende .Anlık bir sorun değilse etkinleştirin sizde hesabınızı, zor bir işlem değil.
C cosnta Decapat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 1 Mart 2023 #12 Fransali74 dedi: 15 dk önce Papara anlık olarak çöktü bende anlık bir sorun değilse etkinleştirin sizde hesabınızı zor bir işlem değil. Genişletmek için tıkla... Hesap etkin Black kartımda var ama sözleşmeli hesap değil.
Fransali74 dedi: 15 dk önce Papara anlık olarak çöktü bende anlık bir sorun değilse etkinleştirin sizde hesabınızı zor bir işlem değil. Genişletmek için tıkla... Hesap etkin Black kartımda var ama sözleşmeli hesap değil.
Fransali74 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #13 cosnta dedi: Ondan var işte He yani velimin üstüne almam lazım Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey yapmadım, kimlik doğrulama yeterli oluyor. Yaş 17
cosnta dedi: Ondan var işte He yani velimin üstüne almam lazım Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey yapmadım, kimlik doğrulama yeterli oluyor. Yaş 17