Papara'dan bildirim gelmiyor

Mustikman

Hectopat
Makaleler
1
Son 3 gündür Papara'dan bildirim gelmiyor, alışveriş yapınca veya hesabınıza para geldiğinde gelen bozuk para sesiyle mobil uygulamadan bildirim geliyordu. Artık hiçbir şey gelmiyor. Ne yapmam gerek? Telefonda bildirimlerde izin açık. Sil yükle yaptım düzelmedi, telefonum S23FE.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 3 gündür Papara'dan bildirim gelmiyor, alışveriş yapınca veya hesabınıza para geldiğinde gelen bozuk para sesiyle mobil uygulamadan bildirim geliyordu. Artık hiçbir şey gelmiyor. Ne yapmam gerek? Telefonda bildirimlerde izin açık. Sil yükle yaptım düzelmedi, telefonum S23FE.
Güç tasarrufu açık mı? Açıksa kapatıp deneyin. Uygulamanın güç sınırlamalarını kaldırın.

Güç tasarrufu açık mı? Açıksa kapatıp deneyin. Uygulamanın güç sınırlamalarını kaldırın.

Değil. Kendi kendine oldu bu olay.

Konu aktif yardım edin.

Düzenleme: Az önce annemin hesabına para attım onda da gelmedi büyük ihtimal Papara'nın sorunu.
@Atakan K

Son düzenleme:

Aynısını bende yaşıyorum kankam merak etme yalnız değilsin her şeyi denedim güncelleme müşteri hizmetleri 10 defa aradı şu an hala sonuç alamadım genel olarak sorun sanırım diğer güncelleme çözerler umarım.

Adaptif pil açık ise kapatmayı deneyin. Ondan önce uygulama bildirimleri açık mı ona bakın. Sonra da derin uyku moduna alınanlar listesini inceleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı