Papara'dan birisine 1 TL göndermek sorun olur mu?

kadir1233

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Discord'da gezinirken bir arkadaş bir şey alacağını ve 1 TL eksik olduğunu söyledi ben de Papara üzerinden 1 TL attım. Bir sıkıntı falan çıkar mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, Discord'da gezinirken bir arkadaş bir şey alacağını ve 1 TL eksik olduğunu söyledi ben de Papara üzerinden 1 TL attım. Bir sıkıntı falan çıkar mı acaba?

Açıklamaya kötü bir şey yazmadıysan sıkıntı çıkmaz.

Arkadaşımla okulda derste sürekli birbirimize 0,01 kuruş atıyorduk hiçbir şey olmadı (en az 100 defa yapmışızdır)

Böyle böyle zengin oluyorlar. Bu arada attığın kişi sıkıntılı birisiyse seninde başın yanar.

Hayır problem yaratmaz, ama arkadaşın da dediği gibi her parası eksik olduğunda size yazacaktır.

Hocam o adam bana da yazdı. Zula için istedi değil mi?

Bana da 2 gün önce biri PS Plus alacağını 2 TL eksik olduğunu söyledi ama atmadım parayı.

Bana da 2 gün önce biri PS Plus alacağını 2 TL eksik olduğunu söyledi ama atmadım parayı.

Hocam o adamlar DM duyuru botunu o hesaba bağlayıp belirli sunucudaki herkese aynı mesajı gönderiyor. Adamlar şu an bodrumda tatildedir belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…